PRVI PUT JE STIGAO ŠABANU NA GROB I TO NA ŠTAKAMA: Bobi se oporavlja, ali je kumu morao da oda počast
Foto: Facebook Printscreen

Tužno

PRVI PUT JE STIGAO ŠABANU NA GROB I TO NA ŠTAKAMA: Bobi se oporavlja, ali je kumu morao da oda počast

Stars -

Šaban Šaulić tragično je izgubio život pre tačno godinu dana u udesu u Nemačkoj, a zajedno s njim u automobilu bili su njegov prijatelj i kolega Mirsad Kerić koji je nažalost, takođe, poginuo i kum Slobodan Bobi Stojanović koji je pukom srećom preživeo.

foto: Kurir

Međutim, Bobi je zadobio teške povrede nakon nesreće, pa se još uvek oporavlja. Zbog toga što nije mogao da dođe na sahranu svom kumu, Stojanoviću je cela tragedija još teže pala, ali je danas na dan Šabanove pogibije stigao iz Beča u Beograd. On je napustio na kratko rehabilitiaciju, kako bi bar za jednogodišnji pomen upalio sveću svom velikom prijatelju. Bobi je odlučio da to bude u vreme kada se nesreća dogodila, pa je na štakama stigao na Novo groblje u Aleju zaslužnih građana ranom zorom, u 6.50 časova. Uz suze i bol, zapalio je sveću Šauliću i prvi put se na ovaj način oprostio od njega.

foto: westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

Bobi je ranije u ispovesti za Kurir poručio da ni posle skoro godinu dana ne jenjava bol, te da suze i dalje teku same, kao i da udovica kralja narodne muzike zbog gubitka Šabana nije "ni živa ni mrtva".

U poslednjem razgovoru za Kurir, poručio je da se loše oseća, imao je niz operacija, a možda će morati da se podvrgne još jednoj.

- Rana nakon operacije nije dobro. Na stomaku imam rez od 25 centimetara, gde mi je spojena karlica. Međutim, kažu mi sad da operacija nije dobro urađena, jer kad hodam, osećam jak bol, kao da će mi se na leđima ponovo razdvojiti. Verovatno ću morati opet na operaciju - rekao je nedavno.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja