GLUMAC I PEVAČICA DOBRI DOMAĆINI: Petar Strugar zabavljao ćerku Slavice Ćukteraš, Milica bežala od paparaca!
Foto: Tamara Trajković

kurirov Paparaco

GLUMAC I PEVAČICA DOBRI DOMAĆINI: Petar Strugar zabavljao ćerku Slavice Ćukteraš, Milica bežala od paparaca!

Stars -

Milica Todorović i Petar Strugar i dalje su najaktuelniji par s javne scene i svaki njihov korak se prati u stopu. Do sada smo ih rado pratili na gradskim događajima gde su se pojavljivali, a sad smo odlučili i da ih posetimo u naselju gde žive.

Čim smo stigli u novoizgrađeni blok na Novom Beogradu, sreli smo Petra, koji je šetao i ćaskao ni manje ni više nego sa Slavicom Ćukteraš! Pevačica je zajedno s ćerkom Viktorijom Avramov došla u goste kod svoje koleginice, koja u tom trenutku nije bila kod kuće, pa joj je društvo pravio Strugar. Iako su Milica i on svega nekoliko meseci u vezi, glumac se toliko zbližio s njenim prijateljima i kolegama da na prvi pogled deluje kao da se i on s njima druži godinama.

Dok su bili ispred ulaza u zgradu, Petar je naslednicu Slavice Ćukteraš podigao na ramena, a pevačica je tada ugledala našeg foto-reportera i odmah počela da negoduje.

foto: Tamara Trajković

Nešto kasnije pojavila se Milica. Trčeći je protutnjala pored nas, verovatno da je ne bismo slikali bez šminke, i brže-bolje uletela u zgradu u kojoj stanuje. Pretpostavljamo da joj je dečko Petar javio da smo ispred, pa je bila spremna, ali ne baš u dobroj kondiciji da nam pobegne.

foto: Tamara Trajković

Kurir.rs, Ivan Ercegovčević/ Foto: Tamara Trajković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track