VIKI I TAŠKE SKORO 3 DECENIJE SU U LJUBAVI, A ZAMALO DA SE NE VENČAJU: Evo zbog čega su u prošlosti imali VELIKI KRAH!
Foto: Damir Dervišagić

RETKO KO TO ZNA

VIKI I TAŠKE SKORO 3 DECENIJE SU U LJUBAVI, A ZAMALO DA SE NE VENČAJU: Evo zbog čega su u prošlosti imali VELIKI KRAH!

Stars -

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške u braku su 12 godina, a njihova ljubav traje skoro 26 godina. Međutim, nije uvek sve bilo idealno.

Iako retko govore o svojoj ljubavi, delima se trude da pokažu koliko znače jedno drugom.

foto: Zorana Jevtić

"Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi", rekla je Viki, ali postoji i druga strana njihove romanse.

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s' tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", iskreno je ispričala Viki.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Story, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja