MILJANA IZJAVILA LJUBAV GASTOZU: Želim opet da budem s tobom
Foto: Nemanja Nikolić

Opa, bato

MILJANA IZJAVILA LJUBAV GASTOZU: Želim opet da budem s tobom

Stars -

Ludilo: Kulićka se vratila u rijaliti kako bi imitirala Anu Nikolić i svom poznaniku kroz pesmu poručila da joj je bilo lepo dok su bili bliski

Miljana Kulić nedavno je izbačena iz „Zadruge“ jer je vređala produkciju, ali njen boravak van rijalitija nije dugo trajao. Ona je vraćena, i to na „Zadrugoviziju“, na kojoj je imitirala Anu Nikolić.

Nišlijka se pojavila kao iznenađenje večeri, a izvodila je novu Aninu pesmu „Bilo nam je lepo“. Iako je zabavila gledaoce, njena imitacija je pala u senku, i to zbog Nenada Marinkovića Gastoza, člana žirija, kojem je javno rekla da bi ponovo volela da bude s njim.

- Jao, Gastoze, kako je nama bilo lepo. U stvari, bilo nam je loše. Mnogo mi je drago što te vidim - rekla je Miljana i izvela performas.

Ni jutjuber nije krio oduševljenje što vidi Kulićevu.

- I meni je bilo lepo. Pa s tobom ne može da bude loše. Ali ćuti, ubiće me Zola - dobacio je Nenad, što se Miljani nije dopalo.

- Ti se meni sviđaš. Ja želim opet s tobom da budem. Ne poznajm tu osobu koju si spomenuo - izričita je bila ona.

Marinković je toliko bio oduševljen Miljaninim nastupom i pojavom da je došao do scene, gde su se izljubili.

- Ah, kako nam je lepo. Može uvek da nam bude lepo - poručila je Miljana.

KIJI SEVALE GAĆICE

foto: Nemanja Nikolić

Kristina Kija Kockar bila je jedna od članica žirija. Pevačica se skockala od glave do pete, a pošto je obukla ultrakratku haljinicu, gaćice su sevale na sve strane. Kurirov paparaco ulovio je Kijin donji veš, a ona za to nije marila nego je non-stop prekršatala noge i uživala u performasu učesnika rijalitija.

MATORA SE SKINULA

Jovana Tomić Matora skinula se u kupaći kako bi imitirala svoju devojku Sanju Stanković. Ona je prvi put pokazala svoje obline. Žiri je Tomićevoj poručio da češće mora da pokazuje svoj seksepil, što se njoj izuzetno dopalo.

foto: Nemanja Nikolić

- Prvi put se osećam kao žensko - prokomentarisala je Matora, koja se u ritmu muzike uvijala toliko da su muškarci ostali bez teksta.

JANJUŠ SKINUO SNEKI, BRENDON JAMI

foto: Nemanja Nikolić

Janjuš je odlučio da imitira Snežanu Babić Sneki. On je ozbiljno shvatio zadatak da je pokazao duge noge, stavio periku, ali i mladež nasred lica. Međutim, papuče koje je obuo bile su mu za nekoliko brojeva manje. Njegov cimer Brendon nasmejao je sve prisutne imitacijom Jami, zbog koje je na sebi imao haltere.

GAGI I IVA MUMLALI

foto: Nemanja Nikolić

Gagi Đogani i Iva Grgurić su odlučili da publici pokažu da odlično imitiraju Majkla Džeksona. Iako je denser skoro identično imitirao pop ikonu, on i starleta nisu znali nijednu reč teksta, već su sve vreme mumlali.

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:Nemanja Nikolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja