VODITELJKA JE ITALIJANSKOG GROFA UPOZNALA ONLAJN! Skroman stan zamenila je vilom, a evo koliko joj je trebalo da se UDA!
Foto: Printscreen Lutajuća kamera

objasnila

VODITELJKA JE ITALIJANSKOG GROFA UPOZNALA ONLAJN! Skroman stan zamenila je vilom, a evo koliko joj je trebalo da se UDA!

Stars -

Lidija Skrinjik, nekadašnja voditeljka "Granda", svog sadašnjeg supruga italijanskog grofa Đanluiđija Arćerija upoznala je preko interneta. Kako je objasnila, kroz prepiske i trogodišnje druženje među njima se rodila ljubav, pa se ona zato odselila iz Srbije, te skroman stan zamenila vilom.

Inače, Lidija iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju i sina Matiju. Diplomirala je italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

foto: Printscreen Pink

"U moje vreme nije bilo 'Fejsbuka', ali je istina da smo se upoznali putem 'nove tehnologije'. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku", ispričala je Lidija pa nastavila:

"On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak."

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen Lutajuća kamera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja