CECA NA SUĐENJU S KOLEGINICOM PORUČILA: Ne može da bude psihički normalna kad mi vređa porodicu!
Foto: ATA images

Frka

CECA NA SUĐENJU S KOLEGINICOM PORUČILA: Ne može da bude psihički normalna kad mi vređa porodicu!

Stars -

Neprijatan susret: Ražnatovićeva se pojavila na ročištu po tužbi jedne folk pevačice za povredu časti i ugleda

Svetlana Ceca Ražnatović juče se pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je bilo održano ročište po privatnoj krivičnoj tužbi njene koleginice, s kojom je godinama na ratnoj nozi.

Samo istina

Njih dve su završile na sudu zbog toga što je, podsetimo, folk pevačica u jednom intervjuu izjavila da je Ceca kriva za ubistvo njenog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande! Kada ih je sudija saslušavao, Svetlana je u iskazu rekla da tako nešto ne može da izjavi psihički stabilna osoba, zbog čega je njena koleginica odlučila da je tuži. Juče su se obe pojavile pred sudom. Prva je došla folkerka.

Pred ulazak u zgradu besno je prošla pored novinara.

- To vas ova obaveštava da dođete? Klošarka - dobacila je folk pevačica, aludirajući na svoju ljutu protivnicu, koja je stigla pet minuta posle nje, i to odlično raspoložena.

Ceca je pozdravila medije i ušla u zgradu suda. Proces je trajao oko sat i po, a Ražnatovićeva je pred sudijom ponovila da stoji iza svog stava.

- Nikoga ne vređam i ne ponižavam jer nisam takva osoba, a i dovoljno sam svesna sebe i svojih kvaliteta. Ako neko bez činjenica ne ode u tužilaštvo i policiju, već ode u medije i izgovori gomilu optužbi i laži kojima ugrožava moju bezbednost i bezbednost moje porodice, takođe, kalja mi ugled i čast, da ja moram da se pravdam za ozbiljne stvari, ta osoba ne može da bude psihički normalna. Nikada sebi ne bih dozvolila da ugrozim bilo čiju porodicu.

Ako neko tako nešto može da izgovori a da ne oseti grižu savesti ili posledicu, ne može da bude normalna osoba. To je moj lični stav i ja ga neću promeniti ni zbog koga. Nisam došla da lažem sud, nego da kažem istinu - objasnila je Svetlana.

Moralna žena

Njena folk koleginica je krivicu za svoje optužbe, koje je iznela javno u jednom intervjuu, prebacila, kako nezvanično saznajemo iz suda, na medije i pred sudijom istakla da ona važi za časnu i poštenu ženu.

- Njene reči su povredile moju čast i ugled jer sam časna i moralna osoba - navela je, između ostalog, folk pevačica kojoj je sud kao druga kuća jer ga gotovo svakodnevno posećuje. Zapravo, redovno se odaziva na pozive kad ona tuži, ali kad je tužena, uglavnom se ne pojavljuje.

LJ.S/ Foto: ATA images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track