SEVERINU TUŽILA SUDIJA KOJA VODI SLUČAJ STARATELJSTVA NAD MALIM ALEKSANDROM! Dosta joj je uvreda, ganja je za 3.000 €!
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

NOVE INFORMACIJE

SEVERINU TUŽILA SUDIJA KOJA VODI SLUČAJ STARATELJSTVA NAD MALIM ALEKSANDROM! Dosta joj je uvreda, ganja je za 3.000 €!

Stars -

Lucija Lasić tužila je Severinu zbog navodnih uvreda koje je pevačica iznela na njen račun. Naime, prema pisanju tamošnjih medija, zbog izjava koje je pevačica izgovorila na konferenciji u oktobru 2019. godine, sudija Županjskog suda u Splitu 28. februara odlučila da u Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu podigne tužbu protiv Severine zbog povrede prava časti.

Takođe, tražila je i naknadu štete u visini od 3.000 evra.

"Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić", izjave su zbog kojih je Lucija tužila Severinu, a koje je pevačica izgovorila na konferenciji za medije u oktobru 2019. godine, navode tamošnji mediji.

Lucija je 28. februara odlučila da u Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu podigne tužbu protiv pevačice za povredu prava časti i tražila naknadu u visini od 3.000 evra. Na sednici veća splitskog suda 19. februara ove godine sudija Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta. Njen prvi zahtev za izuzećem je odbijen, no Lasićeva je 28. februara ponovno zatražila izuzeće iz predmeta uz obrazloženje da je pokrenula parnični postupak zbog naknade štete protiv jedne od stranaka u postupku, odnosno protiv Severine.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/24sata.hr/Foto: ATA Images Antonio Ahel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track