RAŠTRKANI SMO NA SVE STRANE, OVO NAS JE RAZVOJILO: Tonči Huljić nikad iskrenije o PORODICI! Evo šta mu SMETA!
Foto: Zorana Jevtić

OTVORIO DUŠU

RAŠTRKANI SMO NA SVE STRANE, OVO NAS JE RAZVOJILO: Tonči Huljić nikad iskrenije o PORODICI! Evo šta mu SMETA!

Stars -

Tonči Huljić otkrio je mnoge stvari o svom privatnom životu, a kako je rekao, na svakih 10 godina promeni život iz korena.

Vaš sin i ćerka takođe su krenuli putem muzike, koliko se susreću sa predrasudama kao deca poznatih roditelja?

- Nemaju ljudi predrasude, vole i Hanu i Ivana, koji je nažalost isto odlučio biti autor i inače je veliki stručnjak za pravo. Svi smo raštrkani na sve strane, Hana je u Londonu, Ivan je u Zagrebu, mama i pudlica u Splitu, dok sam ja u Beogradu. Taj muzički život nas je razdvojio.

Koliko se mešate svojoj deci u rad?

- Hana je već u drugoj godini odlučila da će biti kompozitor i odlično radi, mada su to pomaknute pesme za ove naše prostore, pa je zato sad odlučila da sve to malo pogura u Londonu. Desilo se da snimi pesmu i na engleskom i na hrvatskom i onda to ne može da prođe ovde. Nisam hteo da ovde bude opterećena bremenom slave roditelja i pritiskom da sve što ima prezime mora prodavati tiraže i publiku, zato sam u početku bio malo rezervisan.

foto: Dragana Udovičić

Kako vaša supruga komentariše to što ste rešili da krenete u solo vode i ne radite više sa njom?

- Ona se spasila time, mislite da joj je lako da piše tekstove za pesme i da joj se pišu? Pa nije. Ona je književnica i piše knjige, sada radi jednu fikciju. Mi smo svet koji ne pripada estradi, ne eksponiramo se previše, nismo deo žute štampe. A takođe izvođači sa kojima nas dvoje sarađujemo su tako voljeni, nisu ekscesne osobe.

Da li biste sarađivali sa nekom folk zvezdom ili rijaliti učesnikom koji želi da se bavi pevanjem?

- Imam trenutno dve takve pevačice sa kojima sam počeo da radim kroz talent šou, ali stalno pazim da ima razlike među njima, jer sve te pevačice izgledaju slično. Volim da eksperimentišem ali da bih se odlučio da radim sa nekim novim, moram da budem prvi koji ju je takao, ne volim se kalemiti na druge karijere, osim ako mi nije izazov da neko baš peva čudo. Vrlo nerado sam radio s izvođačima koji su karijeru počeli sa drugim autorima.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja