OBOŽAVAM DA IZNENAĐUJEM DRAGE OSOBE: Milan Marić otkrio kome prvo čestita Dan žena i šta misli o ovom prazniku
Foto: Promo

OBOŽAVAM DA IZNENAĐUJEM DRAGE OSOBE: Milan Marić otkrio kome prvo čestita Dan žena i šta misli o ovom prazniku

Stars -

Povodom 8. marta i događaja „Vikend za dame”, koji je magazin Lena organizovao zajedno sa šoping-centrom Ada Mall, gost iznenađenja, na oduševljenje svih pripadnica lepšeg pola, bio je glumac Milan Marić.

Prethodnu godinu obe­le­ži­la je na­gra­da u Be­r­li­nu, kao i sni­ma­nje se­ri­je „Dr­žav­ni slu­žbe­nik“, koji su vam planovi za naredni period?

Ja sam neko ko ne pravi neke striktne planove. Završio sam snimanje druge sezone serije „Državni službenik”, tako da sam sada više fokusiran na pozorište i uskoro očekujem snimanje druge sezone „Bese“.

Na oduševljenje svih dama, družite se sa nama povodom praznika 8. mart. Kako doživljavate ovaj praznik?

Osmi mart je lep i bitan praznik koji mora da se neguje i treba da ima mnogo dublje značenje od samog čestitanja i dana kada ćemo da odemo u cvećaru i kupimo buket i obradujemo naše mame, bake, devojke i ostale pripadnice lepšeg pola. Svim hrabrim, svesnim i obrazovanim ženama je praznik svakog dana i treba im čestitati na toj borbi koju sprovode na svakom koraku, zatim na hrabrosti i sposobnosti. Ja volim i obeležavam sve praznike, a među njima je i 8. mart. Tada provodim vreme sa meni dragim ljudima, sa kojima nemam vremena zbog poslovnih obaveza češće da se viđam. Obožavam da za praznike, rođendane i druge važne datume iznenađujem ljude do kojih mi je stalo nekim lepim poklonima.

foto: Promo

Kome prvo čestitate Dan žena?

Prvo čestitam naravno mami, pa onda ide redom.

Rekli ste da volite da iznenađujete drage osobe i kupujete im poklone. Šta obično poklanjate? Kako birate poklon određenoj osobi?

Kad kupujem poklone, uvek gledam da imaju ličnu konotaciju. Ne kupujem nekome nešto samo da bih kupio, nego mislim da poklon treba da ima dodatnu težinu, nešto što je između mene i te osobe i što nadograđuje naš odnos.

Da li vas neko iznenadi poklonom?

Naravno.

U jednom intervjuu ste izjavili da više volite da osvajate nego da vas osvajaju. Otkrijte nam kako izgleda kada Milan Marić osvaja osobu koja mu se dopada.

Spontanost je suštinski veoma bitna stvar. Nekad je slađe da ti sve započneš i napraviš prvi korak, a nekad te neko iznenadi kada vidiš da je napravio dva-tri koraka a da ti toga nisi ni bio svestan. Lepo je i jedno i drugo. Volim i da osvajam i da budem osvojen.

foto: Promo

Baš 8. marta igrate i predstavu „Ko se boji Virdžinije Vulf” u Beogradskom dramskom pozorištu. Koliko ste zadovoljni interesovanjem publike za ovaj pozorišni komad?

Prezadovoljan sam, interesovanje publike je ogromno. Ovo je divna predstava, koja je nastala u koprodukciji Zagreba i Beograda. Igramo je svakog meseca i u jednom i u drugom gradu. Glavne uloge igraju sjajni Rade Šerbedžija, zatim divne i bajne Katarina Bistrovič Darvaš i Nika Ivančić i moja malenkost. Ovim putem bih pozvao sve muškarce da izvedu svoje dame u pozorište i odgledaju predstavu, koja će ih sigurno oduševiti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track