BILJKE KAO POUZDAN ČOVEKOV PRIJATELJ U DOBA KORONA VIRUSA
Foto: Promo

BILJKE KAO POUZDAN ČOVEKOV PRIJATELJ U DOBA KORONA VIRUSA

Stars -

Pojačan oprez, izbegavanje gužvi, ostanak kod kuće i redovno održavanje lične higijene preporčuju se svim građanima dok traje opasnost od širenja korona virusa. Pojavio se prvi put u Kini, a naučnici su dokazali da je zoogenog (životinjskog) porekla. Iako su sastavni deo žive prirode, zajedno sa ljudima i životinjama, do današnjih dana nijedna naučna studija ne pokazuje da su neki virus prouzrokovale biljke. Pored toga što obogaćuju životni i radni prostor i što su bezopasne po zdravlje ljudi, biljke su odlični prečišćivači vazduha, a bogat asortiman najrazličitijeg bilja pronaći ćete u najvećem vrtnom centru u Srbiji, Urban Garden-u!

foto: Promo
foto: Promo

Na površini od 15 000 m2, pred vama će se naći izbor od preko 10 000 biljaka iz različitih delova sveta koje će doneti novu svežinu spoljnim površinama kao što su bašte, terase, bakoni, letnjikovci ili krasiti prostorije vašeg doma. Bogat asortiman zadovoljava svačiji ukus, bilo da ste zaljubljenik u egzotične vrste, ukrasno cveće, žbunove, zelene zidove i mnoge druge, a očekuje vas i veliki izbor veštačkog bilja vrhunskog kvaliteta. Dimenzije biljnih vrsta takođe variraju od malih sadnica do čak 7 m visokih biljaka.

foto: Promo
foto: Promo

Posebnu estetsku notu ukrašavanju vašeg stambenog ili poslovnog prostora daju saksije izrađene od različitih materijala sa širokom lepezom oblika, boja i veličina. U vrtnom centru u Ostružnci očekuje vas najveća ponuda sakrija u Srbiji koje će udahnuti novi izgled prostoru u kome boravite.

foto: Promo

Vrtni centar Urban Garden može se pohvaliti obrazovanim i visokostručnim kadrom posebno u oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture, koji će zainteresovanima rado pružiti korisne informacije o pravilnom izboru biljaka, njihovoj nezi, prihrani i održavanju. U samom centru moguće je dogovoriti projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina. Ukoliko postoje poteškoće u nezi ili dođe do pojave oboljenja ili oštećenja biljaka, stručne savete o nezi i preporuke odgovarajućih preparata pružiće doktor za biljke, visokostručan u oblasti zaštite bilja.

foto: Promo
foto: Promo

Vaše omiljeno bilje možete kupiti u samom vrtnom centru, na adresi Savska 2J, Ostružnica, Beograd ili preko web shop-a Urban Garden-a. A za dodatne informacije, novosti, akcije, popuste i neizostavni giveaway zapratite Instagram profil @_urban_garden!

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track