Najnovije vesti

EMOTIVNA ISPOVEST NINOVE ĆERKE: Sandra Rešić OTKRILA događaje i ljude koji su promenili TOK njenog ŽIVOTA!
Foto: Printscreen/Instagram

LAVOVSKI SE BORIM

EMOTIVNA ISPOVEST NINOVE ĆERKE: Sandra Rešić OTKRILA događaje i ljude koji su promenili TOK njenog ŽIVOTA!

Stars

Sandra Rešić progovorila je  o događajima koji su nastupili nakon smrti njenog oca Amira Nina Rešića. Mlada pevačica pričala je o ljudima koji su je uskratili da se na dostojanstven način oprosti sa ocem.

Rešićeva je u intimnoj ispovesti, kroz suze, ističe kako se bori da na srpskoj javnoj sceni dokaže "da nije samo prezime".

foto: Printscreen/Instagram

"Lavovski se borim da dokažem da nisam samo prezime. Nisam nesrećna i nezadovoljna kada novine ili portali napišu "Ninova ćerka"... Jako sam ponosna što je to tako, ali volela bih da kada prođe određeno vreme bude: Sandra Rešić ćerka pokojnog pevača Nina. Samo da se to okrene", rekla je Sandra pa dodala:

"Nikada nisam potencirala čija sam ja ćerka. Čak i kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda", postojao je dogovor između Saše Popovića i mene da se to ne pominje. Milica Todorović je sasvim slučajno gostujući u emisiji otkrila taj podatak", otkriva pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

Sandra se prvi put oglasila na temu smrti i sahrane oca Nina Rešića pre šest godina i ističe da su informacije koje je plasirala u javnost oskudne, te da nije navodila mnoga imena ljudi koji su oštetili nju i njenu porodicu. Međutim, pevačica je progovorila o događaju koji ju je obeležio za ceo život. Rešićeva se suočila sa ženom koja je iskorišćavala pokojnog Amira, a u trenutku kada je saznala da je ostala bez roditelja dogodilo se sledeće:

"Sedela sam na stepeništu ispred njegovog stana. Ona je izašla, naduvena od plakanja. Sela pored mene i rekla mi: "Draga moja Sandrice, mom sinu je danas umro otac", prisetila se Sandra.

Od kada je Rešićeva ušla u javni život o njenom odnosu sa pokojnim ocem su se pisale brojne neistine, a pevačica kategorično tvrdi da nikada neće ispuniti želju "dušebrižnicima" i slikati se na roditeljskom večnom počivalištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

"Nikada u životu da bih nekim ljudima nešto dokazala neću se slikati na grobu sopstvenog oca", rekla je Sandra.

Kurir.rs / Alo / M.M, Foto:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...