HOĆU DA SE VRATIM U SRBIJU! Andreja ste gledali u Survajveru, sada se nalazi u Aziji, a evo zbog čega INSISTIRA DA DOĐE!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORIO DUŠU

HOĆU DA SE VRATIM U SRBIJU! Andreja ste gledali u Survajveru, sada se nalazi u Aziji, a evo zbog čega INSISTIRA DA DOĐE!

Stars -

Andrej Maričić nekadašnji učesnik "Survajvera" koji istražuje najzabačenije delove planete, trenutno je na Laosu u Aziji, te se oglasio se na svom Instagramu.

On je istakao da zbog korona virusa avio kompanije obustavljaju letove na duži vremenski period, te se nada da će uspeti da se vrati u Srbiju.

"Evakuacija u toku! Zbog korona virusa avio kompanije obustavljaju letove na duži vremenski period (2 meseca) pa mi je prioritet da se što pre vratim u Srbiju. Prekinuo sam snimanje emisije u Laosu nakon 4 nedelje i hvatam poslednji let i šansu da stignem kući. Ako ne uspem, ostajem 2 meseca ovde. Iz Laosa letim do Tajlanda, u Bangkok, odakle imam let narednog dana (32 sata kasnije) za Beograd, gde ću samoinicijativno otići u karantin koliko god bude trebalo", napisao je, pa dodao:

"Nemam nikakve simptome i odlično se osećam ali ne želim da dovedem bilo koga u najmanji rizik da se potencijalno zarazi. Samoizolacija je jedino rešenje za sve nas! U Laosu zvanično nije registrovan nijedan slučaj korona virusa i ovde sam definitivno sigurniji, ali Laos nije kuća, moja kuća uvek je Srbija. Želim da budem pored svoje supruge i porodice kakva god da je situacija jer ne postoji ništa važnije u životu. Dr'žte se ljudi, volim vas sve i nadam se da se uskoro čujemo iz Beograda."

Kurir.rs/K.Đ, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja