MIROSLAV PREKRŠIO ZABRANU KRETANJA, KEMIŠ OBEZBEDIO PELENE: Ilić vodio ženu u crkvu, Aranđelović kupovao za unuku
Foto: screenshot Pink tv

Veterani

MIROSLAV PREKRŠIO ZABRANU KRETANJA, KEMIŠ OBEZBEDIO PELENE: Ilić vodio ženu u crkvu, Aranđelović kupovao za unuku

Stars -

Teraju po svome: Ilić obišao manastir sa suprugom, a Aranđelović nakupovao potrepštine za svoju unuku

Većina javnih ličnosti je vanredno stanje u našoj zemlji ozbiljno shvatila i uglavnom se pridržava pravila koja je predsednik Aleksandar Vučić početkom nedelje naložio zbog širenja koronavirusa, koji je zahvatio ceo svet.

foto: screenshot Pink tv

Ipak, ima i onih koji za to ne haju, već završavaju svoje obaveze. Ekipa emisije „Paparaco lov“ pratila je u stopu pojedine zvezde i bila im za petama tokom kretanja po gradu. Iako je u utorak građanima starijim od 65 godina zabranjeno da izlaze iz svojih domova, Miroslav Ilić ovoga se nije pridržavao, rizikujući da plati kaznu od 150.000 dinara.

Kupio samo sitnice

On je napustio porodičnu kuću, bacio đubre, nakon čega se uputio u manastir sa suprugom Gordanom. Nakon što su se pomolili Bogu i zapalili sveće, „slavuj iz Mrčajevaca“ nakratko je svratio u prodavnicu. Kupio je nekoliko sitnica i vratio se kući, iz koje potom uopšte nije izlazio.

foto: screenshot Pink tv

Iako vlada naše zemlje ne preporučuje pravljenje zaliha hrane, ali i ostalih životnih potrepština, Miroljub Aranđelović Kemiš (62), suprug Zorice Brunclik, toga se, po svemu sudeći, ne pridržava. Doduše, on nije kupovao toalet-papir, zejtin i brašno, ali zato je obezbedio pakete pelena za tri meseca.

Vratio se kući

Harmonikaš, koji je pre nekoliko meseci postao deda, bio je u nabavci za svoju unuku i pazario čak osam kutija velikih i malih pelena. Nakon kupovine Miroljub se pravo iz Koteža uputio na Košutnjak, gde je završio poslovne obaveze, nakon čega se vratio u porodični dom.

Što se mlađe garde pevača sa estrade tiče, i oni su ugroženi, ali najviše finansijski. Milica Pavlović otišla je na ugovorenu tezgu u Crnu Goru, ali kad je stigla, saopšteno je da od nastupa nema ništa zbog novonastale situacije. Ona je na aerodromu kupila sredstvo za dezinfekciju ruku i pridržavala se pravila, ali do daljeg od nastupa nema ništa.

Miki Đuričić

ŠETA NANOGICU PO SELU

foto: screenshot Pink tv

Miki Đuričić skoro godinu dana je u kućnom pritvoru. „Paparaco lov“ pronašao je Mikija u jednom lokalnom kafiću, gde je sedeo s prijateljima. Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ iskoristio je sunce i lepo vreme da obuče šorc i papuče, pa se na desnoj nozi jasno videla nanogica. On je u seoskom lokalu proveo sat vremena s društvom, nakon čega je svratio u prodavnicu po osnovne životne namirnice, a zatim se vratio u kuću, iz koje nije izlazio.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: screenshot Pink tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track