Najnovije vesti

GOCA ŠAULIĆ VIŠE NE ŽIVI SAMA?! Evo gde se sa DEDINJA preselila i ko brine o njoj
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Preventiva

GOCA ŠAULIĆ VIŠE NE ŽIVI SAMA?! Evo gde se sa DEDINJA preselila i ko brine o njoj

Stars

Veliki broj ljudi shvatio je ozbiljno vanrednu situaciju u našoj zemlji i ponaša se po pravilima koja su uvedena. Jedna od njih je i pevačica Ilda Šaulić koja je svoju majku Gordanu Šaulić navodno preselila kod sebe na Bežanijsku kosu.

Naime, izvor blizak porodici Šaulić otkrio nam je da su Gocina deca bila veoma zabrinuta za svoju majku i da su odlučili da bude sa nekim od njih. Odlučili su da Gordana u narednom periodu živi sa Ildom kako ne bi bila sama u ovoj teškoj situaciji.

- Ilda, Sanela i Mihajlo Šaulić, zabrinuti za majku Gordanu, tražili su način da joj pomognu kako u ovim teškim trenucima ne bi bila sama. Dogovorili su se da ona nikako ne sme da bude sama jer bi svakog dana morala da ide u prodavnicu i do apoteke, a plaše se za njeno zdravlje - priča izvor za “Alo!” i dodaje:

foto: Printscreen Pink

- Goca se u početku bunila i govorila im da nije malo dete i da može sama o sebi da se brine, ali kada je videla koliko je situacija ozbiljna, pristala je da se preseli kod dece. Pošto Ilda zbog ćerkice uopšte ne izlazi iz kuće, dogovorili su se da Goca bude kod nje u narednim mesecima, a pre dva dana su počeli sa selidbom - kaže izvor.

- Kako bi sve što joj je potrebno imala kod sebe, Ilda i njen suprug Bojan su unajmili agenciju za selidbe, a dečko iz te agencije i Bojan su nosili stvari. Nisu želeli da prave gužvu ispred kuće, a još manje da ih komšije zapitkuju, oni su to brzo i u tajnosti odradili. Sve Gocine stvari ubacili u kuću za manje od za pola sata, a ona je kasnije napustila svoj dom i došla kod ćerke i zeta - objašnjava izvor i otkriva da se Goca poverila drugarici da joj je ipak drago što neće biti sama.

- Kada su joj prebačene sve stvari i Goca stigla u Ildin dom, drugarici je rekla da je presrećna što neće biti sama jer joj samoća veoma teško pada od kada nema Šabana - otkrio je izvor.

Kako bismo potvrdili priču, pozvali smo Ildu, koja se nije javljala na pounati telefon.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...