NEMA ME DO DALJEG! Marina Visković ništa ne prepušta slučaju: Pevačica preduzela NAJVEĆE MERE ZAŠTITE zbog ovoga!
Foto: Damir Dervišagić

PORUČILA

NEMA ME DO DALJEG! Marina Visković ništa ne prepušta slučaju: Pevačica preduzela NAJVEĆE MERE ZAŠTITE zbog ovoga!

Stars -

Marina Visković objasnila je svojim fanovima putem društvene mreže Instagram da je izašla iz karantina uz najveće mere zaštite samo da bi ispunila dnevne obaveze, a onda i objasnila i da je "neće biti do daljeg" jer će sve vreme provoditi sa svojim psom, izolovana.

Ona je ukazala na pozitivne strane novonastale situacije, te istakla koliko je važno pridržavati se saveta stručnjaka, te njihovih instrukcija.

foto: Instagram screenshot

"Dragi moji prijatelji, virus ima loše i dobre strane... Radikalni karantini i toliko odnetih života, pre svega moje iskreno saučešće i saosećanje sa svim porodicama koje su izgubile svoje bližnje... Život treba balans i trenutno je značajno ograničena potrošnja na Zemlji, manje je automobila, izduvnih gasova, aviona, zagađenosti, ratovi prestaju, ljudi zaustavljaju zagađenje životne sredine, priroda se oporavlja i Zemlja se obnavlja, možda nam je teško trenutno ali Zemlja doživljava oporavak i zato sve ima svrhu u životu. Život nalazi ravnotežu. Izašla sam iz karantina uz najveće mere zaštite da odradim danas svoj posao i sada se odjavljujem do daljeg, ljubimo vas Atica koji je najsrećniji jer imam više vremena za njega, idemo da učimo, da vežbamo, da stvaramo lepe misli... gledaćemo se i družiti na Instagramu, na lajvu, bićemo pozitivni i kreativni, svako neka nađe način i snagu da pomogne drugome jer ovo su situacije kada treba da dišemo kao jedno da bi pobedili, a hoćemo! Čuvajte sebe i druge, budite odgovorni! Nemojte da idete napolje", poručila je ona uz fotografiju sa svojim ljubimcem.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja