Najnovije vesti

SAZNAJEMO: Goca Tržan prodavala sladoled, evo šta sad kaže o tom PERIODU!
Foto: Nemanja Nikolić

Stars vremeplov

SAZNAJEMO: Goca Tržan prodavala sladoled, evo šta sad kaže o tom PERIODU!

Stars

Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica Goca Tržan nikada nije čekala da joj novac padne s neba. Ni kao tinejdžerka nije bila razmažena i u svakoj prilici trudila se da sebi obezbedi potreban džeparac, pa je tokom srednjoškolskih dana bila prodavačica sladoleda, čega se danas rado seća.

foto: Nemanja Nikolić

- Na letnjem raspustu 1992. godine odlučila sam da zaradim neki dinar, pa sam preko omladinske zadruge potražila posao. Motiv su mi bile mnoge neispunjene želje i smatrala sam da je najbolje ako sama zaradim za sve neophodne sitnice - priča Goca. Ona je poželela da bude finansijski nezavisna čim je uvidela koliko je dobro kad ne moraš da tražiš novac od roditelja: - Bila sam veoma zadovoljna poslom prodavačice sladoleda, pogotovo zato što sam zarađivala veoma pristojno i sebi mogla da priuštim mnoga zadovoljstva. Od tada sam samostalna i nikad više od roditelja nisam zatražila džeparac.

Osim što je mogla da zaradi novac koji joj je bio neophodan, Goca taj perioda pamti i kao veoma dragoceno iskustvo. - Najbolja stvar koju sam tada naučila jeste to što sam počela da cenim svaki zarađeni dinar, kako svoj tako i drugih ljudi, a toga se i danas držim - zaključuje Goca.

foto: Kurir

Kurir.rs/ Nevena Mijušković  Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...