DOK SU ANABELA I GAGI BILI U BRAKU O OVOME SE NIJE PRIČALO! Evo šta Baki B3 zna o strašnim povredama i MASNICAMA!
Foto: Dragana Udovičić

progovorio o optužbama đoganijeve bivše

DOK SU ANABELA I GAGI BILI U BRAKU O OVOME SE NIJE PRIČALO! Evo šta Baki B3 zna o strašnim povredama i MASNICAMA!

Stars -

Baki B3 osvrnuo se na tvrdnje Anabele Atijas, da je tokom braka sa Gagijem trpela nasillje, pa istakao kako se o tome dok su oni još bili zajedno - nikada nije govorilo. Šta više, denserov bratanac ističe kako je nikada nije ni video u masnicama i s povredama.

"Niko nam ništa o tome nije pričao dok su bili u braku. Nikad je nisam video u masnicama ili u povredama", rekao je on, pa istakao da je sa Gagijem u dobrim odnosima, ali da ne gleda njegove sukobe sa Anabelom u rijalitiju,

"Sa Gagijem sam okej, zašto ne bih bio. Iskreno sada i ne pratim 'Zadrugu' pa ne znam šta ko govori. Nisam u toku, kad stignem malo pogledam ili nešto pročitam."

Sa druge strane, Anabela je u rijaliti kući tvrdila kako je njen blizak prijateljn Mirko Gavrić i te kako bio svedok nasilju koje je trpela.

"Meni je teško da pričam na tu temu, jer je u pitanju život moje prijateljice. Lečio sam joj povrede. Preko prijatelja sam dolazio do pozorišne šminke koja može da pokrije modrice, kako bi ona morala pre svega da se pojavi pred decom, zbog kojih je morala da bude jaka", rekao je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track