Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ OTKAZAO SVADBU OD 500 ZVANICA! Planirali smo za jesen, ali ništa od toga! A ovo je PRAVI razlog
Foto: ATA Images

Baš im se ne da

DARKO LAZIĆ OTKAZAO SVADBU OD 500 ZVANICA! Planirali smo za jesen, ali ništa od toga! A ovo je PRAVI razlog

Stars

Pevač Darko Lazić nedavno je iznenadio javnost kada je pokazao koliko je smršao. On otkriva da je izgubio 25 kilograma i dodaje da je zbog trenutne situacije pomerio venčanje sa Marinom Gagić.

Folk pevač Darko Lazić nedavno je iznenadio javnost kada je pokazao koliko je smršao. On otkriva da je izgubio 25 kilograma i dodaje da je zbog trenutne situacije pomerio venčanje sa Marinom Gagić.

- To je najmanje bitno. Važno je da su ljudi živi i zdravi. Svega će biti i kuća i slavlja i klubova. Sada je najvažnije da budemo solidarni i disciplinovani.

Darko je nedavno putem Instagrama pokazao novu figuru i oduševio pratioce. Za sam dva meseca, koliko je prošlo od zahvata pomoću kojeg mu je smanjen želudac, uspeo je da skine veliki broj kilograma.

foto: Instagram screenshot

- Za sada sam uspeo da smršam nekih 25 kilograma i nastavljam da mršavim. Osećam se mnogo bolje. Više nisam u začaranom krugu da zbog kilograma ne mogu da se krećem i da radim na oporavku. A zbog toga što nisam mogao da vežbam bio sam sve deblji. Operacija želuca je za mene bilo jedino rešenje - priznaje pobednik takmičenja "Zvezde Granda".

foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...