PROPALA KARIJERA, GOLGOTA, SKANDALI: Evo kako su se životi POZNATIH promenili posle BURNIH LJUBAVI U RIJALITIJU!
Foto: ATA Images

SVE JE DRUGAČIJE

PROPALA KARIJERA, GOLGOTA, SKANDALI: Evo kako su se životi POZNATIH promenili posle BURNIH LJUBAVI U RIJALITIJU!

Stars -

Postoje mnoge rijaliti ljubavi o kojima se i danas priča, ali retko koje su bile prave.

Prvi rijaliti šou u Srbiji "Veliki brat" obeležen je ljubavlju između Ene Popov i Marka Miljkovića. Njih dvoje bili su čak i intimni pred kamerama, zajedno su vodili "Zvezde Granda", a na kraju je ljubav pukla. Danas je Ena u braku sa Nenadom Čankom, koji je u srodstvu sa istoimenim političarem, i imaju dvoje dece.

Marko Miljković se i dalje traži u ljubavnim intrigama. Sa Lunom igra toplo-hladno i mnogi im predviđaju kraj nakon ove sezone rijalitija. U prvoj zadruzi najveću pažnju izazvao je rijaliti trougao - Sloba, Luna i Kija, a na kraju nijedan par nije opstao.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Sloba Radanović i Luna Đogani su se voleli pred Slobinom tada i dalje zakonitom suprugom Kijom Kockar. Kija i Sloba su se razveli, a Luna i Sloba nisu ostali zajedno. Pričalo se da su čak Kija i Sloba bili nasilni jedno prema drugom, kao i da mu je ona upala u stan.

foto: ATA Images

Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću rijaliti ljubav 2010.godine u "Farmi" je uništila karijeru. Nemanja i Milena su ostali upamćeni po brojnim sukobima, ljubomornim scenama, svađama i raspravama koje su čak dovele do toga da ih Saša Popović izbaci iz svog jata zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Nemanja je na kraju oženio Jelenu Filipović sa kojim ima dvogodišnju ćerku Mašu, a Milena se posvetila karijeri.

foto: Damir Dervišagić

Katarina Živković i Bane Janković izazvali su veliku pažnju javnosti kada su svojevremeno počeli da se zabavljaju u rijalitiju "Farma", a ponajviše se pisalo o njihovom burnom raskidu. Nakon velike ljubavi usledio je pravi haos, a nekadašnji partneri su se prepucavali preko medija i društvenih mreža.

foto: Marina Lopičić

U jednom postu koji je objavila na Internetu, Kaća je poručila da je zbog Baneta preživela golgotu.

Nikola Rokvić i Bojana Barović započeli ljubav u takmičenju "Survajver", a sada su u srećnom braku i imaju dvoje dece. Oni, pak, nisu prolazili kroz skandale poput drugih rijaliti igrača.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track