Najnovije vesti

DAMA IMA, NEGO NE SMEM NIKOGA DA PRIMIM: Bora otkrio kako provodi dane u izolaciji! A evo ko mu sprema ručak
Foto: Marina Lopičić

Dama ima, nego ne smem nikoga da primim

DAMA IMA, NEGO NE SMEM NIKOGA DA PRIMIM: Bora otkrio kako provodi dane u izolaciji! A evo ko mu sprema ručak

Stars

Pevač Bora Drljača (78) zbog godina i dravstvenih problema sa kojima se susreo poslednjih meseci spada u rizičnu grupu građana Srbije zbog korona virusa sa kojim se bori ceo svet.

foto: Printskrin/Ekskluziv

Bora je pre nekoliko dana izašao iz bolnice zbog trombova koji su mu se pojavili nakon operacije polipa i benignog tumora. Pevač kaže da se pridržava naredbi Vlade Srbije, te da bravi kod kuće, dok o njemu brinu sin i snaha.

"Kod kuće sam, izašao sam iz bolnice. Bio tamo u karantinu, čim je bolnica, to je karantin, došao kući, opet karantin. Ludnica! Šta je ovo? Dobio sam dva tromba od operacije, pa sam ležao u bolnici da to iščistim. Izašao sam i sad pijem lekove koji zamenjuju te injekcije koje sam dobijao ujutru i uveče. Sada je sve je u redu",  kaže Drljača.

foto: Printskrin/Ekskluziv

"Kod kuće sam, šetam po dvorištu. Ne idem nigde, sin mi ide u prodavnicu, kupuje šta treba, snaha sprema ručak. Šta znam, dokle će ovo da traje, poštujem sve ovo sada, videćemo šta će dalje biti",  kaže Bora.

Pevač tvrdi da ga zovu prijatelji iz inostranstva i da je u njihovim marketima nestašica namernica, kao i toalet papira.

"Nemam zaliha, moj sin kaže ima sve. Što kažu nema papira? Zove me jedan prijatelj iz Sidneja, tamo pravi zgrade i kaže mi: "Nema ni za lek da se nađe toalet papira u prodavnici". Kaže da ćemo, da izvinete, ponovo brisati zadnjicu novinama. Ludilo je zavladalo u Kanadi, Americi, kod nas je milina kako je tamo. Tamo je haos! Oni su paničari, mi smo navikli na sve", priča nam optimistični Drljača.

foto: Sonja Spasić

"Dama ima, nego ne smem nikoga da primim. Prijatelji me zvali da dođu, rekao sam im da mi ne dolaze da mi donesu nešto. Mi smo rizični, em imam godine, em posle tih operacija. Dok sve ne prođe, niko da mi ne dolazi", zaključio je Bora.

Kurir,rs / Telegraf / M.M

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...