DAČU, LJUBU I LUKU SVI ZNATE KAO NATAŠINE BIVŠE MUŽEVE: Mnogi su ludeli za Bekvalčevom, a da li se sećate NJEGA?! (FOTO)
Foto: ATA Images

ZABORAVLJEN

DAČU, LJUBU I LUKU SVI ZNATE KAO NATAŠINE BIVŠE MUŽEVE: Mnogi su ludeli za Bekvalčevom, a da li se sećate NJEGA?! (FOTO)

Stars -

Svi pričaju o muževima Nataše Bekvalac, ali jednog ste svi zaboravili. U pitanju je lik iz serije u kojoj je pevačica imala ulogu.

U seriji igraju mnogi naši poznati glumci, ali neverovatno da niko za ovih sedam godina od prikazivanja, nije obratio pažnju da se u dve epizode prve sezone pojavljuje i pevačica Nataša Bekvalac.

foto: Printscreen/Prva

Nataša se pojavljuje u 4. epizodi serije gde tumači lik zanosne pevačice Nine Bekvalac koja se razvodi od svog supruga uspešnog bankara Hranislava (Miloš Timotijević), i za pomoć se obraća njihovoj zajedničkoj prijateljici - advokatici Klari.

foto: Printscreen/Youtube

Nina želi da sazna koliko Hranislav ima novca kako ne bi ostala uskraćena tokom brakorazvodne parnice, ali se iznenada predomišlja i shvata kako joj novac niti znači niti treba. Ona ima uspešnu karijeru, nasledstvo od bake, kuću u Beču, a Hranislava očigledno i dalje voli. Kada on ovo sazna, ostavlja Klaru sa kojom se tajno viđao i shvata da je Nina žena njegovog života.

foto: Printscreen/Prva

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track