Najnovije vesti

NE ZNAJU ŠTA ĆE OD PARA, A NISU NI OSNOVNU ZAVRŠILI! A samo on na srpskoj estradi ima čak 3 FAKULTERSKE DIPLOME
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

škola i estrada

NE ZNAJU ŠTA ĆE OD PARA, A NISU NI OSNOVNU ZAVRŠILI! A samo on na srpskoj estradi ima čak 3 FAKULTERSKE DIPLOME

Stars

Danas su velike zvezde, amogu da se pohvale uspešnim karijerama, ali i ne diplomama fakulteta.

Većina istaknutih ličnosti ima završenu samo srednju školu, ali verovali ili ne, ima i onih koji su završili čak dva fakulteta, dok oni drugi nemaju ni osnovnu školu.

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

foto: Printskrin Happy Tv

Pevačica Neda Ukraden ga prati u stopu i ima čak dve diplome i to Pravnog i Filološkog fakulteta, smer engleski jezik i književnost.

foto: Marina Lopičić

Miloš Bojanić može da se pohvali diplomom Saobraćajnog fakulteta. Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

foto: Damir Dervišagić

Vesna Zmijanac nije završila čak ni srednju školu, ima diplomu sa kursa daktilografije, ali je zato svoju ćerku Nikoliju Jovanović poslala sa studira Međunarodni biznis u Atini gde je i diplomirala.

foto: Stefan Jokić

Najveći broj pevača sa domaće estrade su završili samo srednju školu, a među njima su pevačica Buba Miranović je po zanimanju babica, Indira Radić medicinska sestra, Halid Muslimovićje metalo-strugar, dok je pevačica Vera Matović završila učiteljsku školu.

Da im je pevačka karijera bila prioritet dokaz su i pevačica Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović koji imaju završenu samo osnovnu školu.

foto: Printscreen/Instagram

Ipak, da samo našim estradnjacima nije škola bila na prvom mestu, govori i činjenica da je među holivudskim ličnostima više onih koji su završili samo osnovnu školu, a danas zarađuju milione.

Brazilska manekenka, Žizel Bundšen, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela, ali je zato naučila da govori pet jezika.

foto: Profimedia

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gde je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam.

foto: Profimedia

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku, a pre toga, dok je bio dete, želeo je da bude sveštenik.

Među najvećim svetskih zvezdama koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri.

foto: Profimedia

Kurir.ra/Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...