DARKO LAZIĆ DETALJNO OPISAO KROZ ŠTA JE PROŠAO ZBOG OPERACIJE ŽELUCA: A onda poslao Indi jaku poruku!
Foto: Ana Paunković, Instagram Printscreen

oglasio se

DARKO LAZIĆ DETALJNO OPISAO KROZ ŠTA JE PROŠAO ZBOG OPERACIJE ŽELUCA: A onda poslao Indi jaku poruku!

Stars -

Indi Aradinovic prolazi agoniju posle smanjenja želuca, morala je na jos jednu operacuju, a Darko Lazić se oglasio pa joj je uputio podršku i istakao da veruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

foto: Ana Paunković

"Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to", rekao je Lazić.

foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Pevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao nam je i kakva je procedura pre, tokom i posle operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a lekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

"Ja sam radio operaciju u Beogradu. Pre operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu" rekao nam je Darko.

foto: Printskrin Ami G Show

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13... Inače, ovakav zahtev nije nimalo jednostavan i lak.

Kurir.rs / Telegraf / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja