Najnovije vesti

VERICA RAKOČEVIĆ O ĆERKI KOJA JE U KARANTINU: Moja Elena je dobro, izolovana je na svojih 15 hektara!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Stars PRIČA NEDELJE

VERICA RAKOČEVIĆ O ĆERKI KOJA JE U KARANTINU: Moja Elena je dobro, izolovana je na svojih 15 hektara!

Stars

Iako se spekulisalo da joj je starija ćerka po povratku s Balija smeštena u centar za izolaciju, kreatorka objašnjava da se njena naslednica nalazi u svojoj kući na Kosmaju

Otkako je ceo svet počeo borbu s nevidljivim neprijateljem, ni Verica Rakočević nije ništa manje u problemu. Naime, njena najveća briga najpre je bila jesu li joj sva deca dobro, pošto joj svi naslednici žive ili trenutno borave svuda po svetu. Iako se spekulisao da je starija ćerka naše kreatorke Elena Karaman Karić nakon povratka sa odmara na Baliju smeštena u jedan centar kako bi izdržala propisanu izolaciju, istina je ipak malo drugačija. Naime, dizajnerka enterijera nalazi se u svojoj palati na Kosmaju, što potvrđuje i Verica, koja otkriva šta je najviše brine.

foto: Privatna Arhiva

- Elena je na Kosmaju. Njoj je tamo milina. Njeno dvorište prostire se na oko 15 hektara površine i ona je baš izolovana. Jedini je problem što sada ne možemo da se vidimo. Čujemo se svakog dana i iako je doputovala s drugog kraja sveta, i sa njom, a i sa mnom ovde, na Avali, sve je u najboljem redu. Mene ipak više brine vreme koje dolazi posle korone. Ali važno je samo da ne paničimo. Mislim i da će se ovo vreme pokazati kao svojevrsno čistilište. Sada će oni heroji koji žele da komšiji crkne krava najgore proći. Ovo će biti pobeda dobrih ljudi - smatra Verica.

Uvek joj je podrška Verica sa suprugom Veljkom
Uvek joj je podrška Verica sa suprugom Veljkomfoto: Luka Šarac

I kreatorki je, kao i mnogim drugim ljudima, trebalo vremena da se prilagodi vanrednom stanju u kojem se svi nalazimo. - Sad je sve u redu. U početku sam imala problem da se naviknem na ovu situaciju. Mnogo sam se brinula zbog posla, a onda se čovek pomiri sa svojom sudbinom. Kod mene radnici ne rade na crno i sa svima njima sam postigla isti dogovor. Bilo mi je važno da to rešim na najbolji mogući način jer samo ja i još nekoliko kreatora imamo proizvodnju.

PRIDRŽAVA SE SVIH UPUTSTAVA Iako joj je teško palo odvajanje  od posla, kreatorka boravi na  Avali i čeka bolje dane
PRIDRŽAVA SE SVIH UPUTSTAVA Iako joj je teško palo odvajanje od posla, kreatorka boravi na Avali i čeka bolje danefoto: Privatna Arhiva

Sećam se kad sam prvog dana vanrednog stanja htela da krenem u prodavnicu, Veljko mi kaže: „Verice, ne smeš zbog godina da ideš.“ Pošto nisam od onih koji krše zakon, teško mi je palo, ali sam se prilagodila. Ovo je vreme preispitivanja. U ovim trenucima je samo važno da čovek bude zdrav - zaključuje Verica.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić  Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...