NIJE SVIM POZNATIM LIČNOSTIMA IZDRŽALA VEZA: Evo kome su PUKLI ODNOSI tokom KORONE, a kome CVETAJU RUŽE! (FOTO)
Foto: ATA Images

NEKE JE RZDVOJILA, A DRUGE SPOJILA

NIJE SVIM POZNATIM LIČNOSTIMA IZDRŽALA VEZA: Evo kome su PUKLI ODNOSI tokom KORONE, a kome CVETAJU RUŽE! (FOTO)

Stars -

Propisane mere tokom pandemije korona virusa uticale su na poznate ličnosti i njihove partnere.

Neki su još više zbližili, neki se ponekad i posvađaju, a bilo je i onih koji su raskinuli.

Milica Todorović i Petar Strugar

Prvi raskid koji je potresao javno scenu bio je raskid Milice Todorović i Petra Strugara. Razlog za njihov raskid, navodno, je bila udaljenost, jer je Petar ostao u Beogradu, dok je Milica otputovala u rodni Kruševac.

foto: Instagram

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić

Nekoliko dana nakon Petra Strugara i njegov kolega je napravio pauzu u vezi. Vuk Kostić i Ana Mihajlovski nisu više zajedno. A razlog je... šta? Udaljenost. Naime, njih dvoje su razdvojeni otkako je proglašeno vanredno stanje u zemlji, Vuk je u izolaciji, dok je Ana u svom stanu sa decom i upravo je to bio razlog da svoju vezu stave na pauzu.

Darko Lazić i Marina Gagić

Darko Lazić nameravao je da se oženi sa verenicom Marinkom Gagić u maju, kada je planirao da ogranizuje i krštenje i prvi rođendan sinu Alekseju. Ipak, morali su da otkažu svoje planove. Kako će to uticati na njihovu vezu nije poznato, ali da se Darko nije promenio ni u izolaciji i da i dalje krši propise, pokazao je nedavno kada su ga priveli jer je tokom policijskog časa bio na ulici.

foto: ATA Images

Ipak, bilo je i lepših stvari.

Nadežda Biljić i Toma Panić

Bivši rijaliti učesnici postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Longo. Nadežda se porodila pre vremena, pa je beba zadržana u bolnici, ali par nije krio sreću što su porodicu uvećali za još jednog člana i jedva čekaju dan kada će sina dovesti u dom.

Luka Jović i Sofija Milošević

U jeku priča o tome kako je prekršio samoizolaciju, Luka i njegova devojka Sofija objavili su radosne vesti - da čekaju bebu. Nakon što su sa svima podelili novosti par se zatvorio u svoja četiri zida, a povremeno objave koji snimak kako bi pokazali da im je lepo.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track