SEVERINA USPELA DA VRATI STARU KILAŽU: Ugojila sam se 7 kila zbog svekrvine kuhinje
Foto: ATA Images

Opet ima obline

SEVERINA USPELA DA VRATI STARU KILAŽU: Ugojila sam se 7 kila zbog svekrvine kuhinje

Stars -

Opustila se: Pevačica je već nedeljama sa suprugom Igorom u domu njegovih roditelja, gde vreme provodi tako što pomaže oko spremanja hrane i čišćenja, a priznala je i da jede više nego ikada.

Severina Kojić uspela je da se ugoji sedam kilograma zahvaljujući specijalitetima koje priprema njena svekrva Olja Kojić.

Popularna Hrvatica već nekoliko nedelja provodi u domu svog supruga Igora Kojića na Bežanijskoj kosi i tu će ostati sve dok traje vanredno stanje zbog pandemije koronavirusom i dok su granice zatvorene. U Beograd je došla kako bi videla sina Aleksandra, ali bivši partner Milan Popović joj još uvek to ne dozvoljava, pa za to vreme Severina na razne načine smišlja kako da ulepša vreme sebi, ali i svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

I mama je srećna

Već tradicionalno subotom uveče drži mini-koncert preko lajv uključenja na Instagramu, uz pomoć svojih kolega koji se uključuju u njen šou koji je nazvala „Seveteve“. Odskora je počela i da snima sebe u raznim, zanimljivim izdanjima, poput onog kada je čistila kuću i radila vežbe, da bi sada podelila i recept za pravljenje pite od krompira, što je specijalitet njene svekrve. Kojićeva je rekla da je zahvaljujući majci njenog supruga konačno uspela da se ugoji.

- Svi mi šaljete brojna srca, koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše, treba nešto i stomak da napuni. Na primer, ja sam se ugojila sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava - započela je Seve obraćanje fanovima i zatim istakla kako svi koji održavaju formu poput nje moraju više da jedu.

- Moramo nešto da jedemo. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove „Tajne svekrvine kuhinje“. Danas ćemo praviti pitu krumpirušu - rekla je ona.

foto: Marina Lopičić

Prava kuvarica

Kojićeva je detaljno pokazala kako se priprema ovaj Oljin specijalitet.

- E, Seve, Seve, trebalo je da ga izrendaš... Ovo je neki dobar luk, od njega se ne plače. Stavljamo duplu koru jer je krumpiruša onda hrskavija - objasnila je.

Za one koji žele da probaju da naprave Severininu krompirušu pevačica je podelila i recept.

- Potrebno vam je pet krompira, dva luka, malo soli i bibera, 14 kora, ulje za premazivanje kora. Pečemo u zagrejanoj pećnici na 200 stepeni između 40 i 60 minuta. Šta ste mislili, da ja ne znam ni jaje da ispržim? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete zažaliti - samouvereno je poručila Severina.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: ATA Images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track