MITAR GURNUO ĐANIJA, PA VIKAO NA NJEGA: Beži, bre, od mene! PUKLO PRIJATELJSTVO!
Foto: Ana Paunković, Printscreen Pink

kraj

MITAR GURNUO ĐANIJA, PA VIKAO NA NJEGA: Beži, bre, od mene! PUKLO PRIJATELJSTVO!

Stars -

Da je Mitar ljut, svima je jasno jer se, otkako je priveden, nije oglašavao u medijima

Prijateljstvo između Radiše Trajkovića Đanija i Mitra Mirića je puklo, i to nakon što su obojica uhapšena zbog kršenja zabrane okupljanja na javnom mestu prošle nedelje.

Kako smo saznali, razlog za svađu bilo je Mirićevo drsko ponašanje, koji je bio ljut zbog toga što se našao u pritvoru, pa je svoj bes iskalio na kolegi, s kojim je godinama bio u dobrim odnosima.

Prema rečima našeg sagovornika, koji je prisustvovao ovom incidentu, Đani je nakon saslušanja prišao Mitru i oslovio ga s „brate“ i pitao kako je proveo noć, jer su obojica bili u ćelijama, ne nadajući se oštroj reakciji kolege. Mirić je tada odgurnuo Trajkovića i odbrusio mu: „Ma beži, bre, od mene!“

Đani je bio zatečen njegovim ponašanjem i više mu se nije obraćao.

Da je Mitar ljut, svima je jasno jer se, otkako je priveden, nije oglašavao u medijima.

Dvojica pevača uhapšeni su prošlog petka u jednom hotelu na Novom Beogradu dok su sedeli i ispijali piće, iako je tog dana uvedena zabrana okupljanja više do dvoje ljudi na jednom mestu. Pored njih, uhapšeni su i Đanijeva supruga Slađana, njihov sin Miloš, fudbaler Aleksandar Prijović i još 16 osoba. Svi oni dobili su kaznu od tri meseca kućnog zatvora.

Kurir.rs/I. E./Foto: Ana Paunković, Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track