Najnovije vesti

ŠOK! TAKMIČARKA ZG OD MENTORKE ANE BEKUTE KRILA DA JE TRUDNA! Niko nije znao, a sad pokazala kako izgleda u 7. mesecu
Foto: ATA Images

Radosne vesti

ŠOK! TAKMIČARKA ZG OD MENTORKE ANE BEKUTE KRILA DA JE TRUDNA! Niko nije znao, a sad pokazala kako izgleda u 7. mesecu

Stars

Dušica Tričković Ilić, učesnica aktuelne sezone "Zvezda Granda", iznenadila je sve na društvenim mrežama kad je otkrila da je u blagoslovenom stanju.

Pevačica iz Niša sve vreme je krila od javnosti da će uskoro postati majka i da je u sedmom mesecu trudnoće.

Iako se tokom njenog poslednjeg nastupa u muzičkom takmičenju već nazairao stomak, ona je uspela da ga sakrije.

"Danas ulazimo u sedmi mesec kako smo saznali da će nas uskoro biti  troje. Dok traje ovo ludo stanje koje nas tera da ostanemo kod kuce treba samo misliti na lepe stvari koje nas ispunjavaju i daju razlog za bolji i srećniji život ... A složićete se da nema lepše stvari od porodice. Sve mame znaju taj predivni osećaj kada znate da u vama raste novi život koji jedva čekate da upoznate i volite od prvog trenutka svim srcem.  Zato bez sekiranja, jer će sve ovo brzo proći... Čuvajte se i držite zajedno", napisala je pevačica i dodala da ju je slikao budući tata Nikola Ilić. 

Pre dve godine, Dušica je izgovorila subonosno "da" svom vereniku Nikoli, a par je organizovao gala svadbu u Nišu kojoj su prisustvovale i brojne kolege iz takmičenja.

Pevačica koja je ove sezone u timu Ane Bekute u posljednjem krugu oduševila je žiri i dobila svih šest “da”. Tada je već bila u drugom stanju, ali to niko nije ni mogao da nasluti.

foto: Printscreen Premijera

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...