TO MOŽE SAMO VIP RIJALITI! TUČE, ČUPANJE, KRV! Nije mogla više pa pukla 50.000 €, a ova pevačica nije izdržala 48 SATI!
Foto: Aleksandar Jovanović, Printscreen

REKORDERI

TO MOŽE SAMO VIP RIJALITI! TUČE, ČUPANJE, KRV! Nije mogla više pa pukla 50.000 €, a ova pevačica nije izdržala 48 SATI!

Stars -

Veliki broj javnih ličnosti učestvovao je u rijalitiju, oprobao se u teškoj psihološkoj igri iz koje nisu izašli kao pobednici, već kao diskvalifikovani sa 50.000 evra manje u džepu!

Pevačica Ana Nikolić bila je učesnica prve sezone rijalitija Farma davne 2009. godine.

Nikolićeva je na samom početku izašla van ograđenog imanja, zbog čega je bila izbačena nakon samo četiri dana. Ana je tada istakla da nije mogla da se navikne na uslove na imanju u Lisovićima.

foto: ATA images

Pevačica Vesna Zmijanac samoinicijativno je napustila rijalitiji Farma 7, te je zbog toga bila diskvalifikovana. Pevačica je diskvalifikovana zbog kršenja jednog od najosnovnijih pravila ovog rijalitija i dužna je bila da produkciji isplati 50.000 evra.

foto: Printscreen/Ami Dži

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

foto: Printscreen

Netrpeljivost između Ivana Fecea Firčija i Miloša Bojanića kulminirala je u četvrtak tučom. Muzičar je gađao punom flašom Bojanića, pogodivši ga u oko i raskrvarivši mu lice, posle čega je pevaču ukazana pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni centar.

foto: Printscreen

Goga Sekulić 2015. nije izdržala ni 48 sati na Farmi, jer je diskvalifikovana nakon što je nasrnula na starletu Tamaru Đurić, koju šutnula nogom i gađala je tanjirom. Sekulićeva je nasrnula na Đurićevu nakon što je ona provocirala i rekla joj da je pacov.

foto: Printscreen/Premijera

Međutim, jedna rijaliti tuča zapamćena je i još se prepiričava. Naume, srpska manekenka Nevena Miličević postala je pozanta javnosti nakon učešća u rijalitiju "Veliki brat" 2013. godine.

Nevenu su svi zapamtili po sukobu sa Ivanom Stamenković Sindi, kada ju je udarila svom snagom pesnicom nakon čega je manekenka diksvalifikovana iz rijalitija.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track