EMINA SE UKLJUČILA UŽIVO IZ ISTANBULA: Otkrila šta radi u izolaciji, a PITANJE njenog sina otkriva koliko je ZABRINUT
Foto: ATA Images

sve će ovo proći

EMINA SE UKLJUČILA UŽIVO IZ ISTANBULA: Otkrila šta radi u izolaciji, a PITANJE njenog sina otkriva koliko je ZABRINUT

Stars -

Emina Jahović uključila se uživo iz svog doma u Istanbulu, a tom prilikom govorila je o tome kako provodi vreme u izolaciji sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

"Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom decom. Možemo da naučimo da bolje kuvamo, možemo da vežbamo, da naučimo neki novi jezik", kaže Emina u emisiji "Premijera", i otkriva da su njeni sinovi zabrinuti zbog trenutne situacije, ali i šta ju je Javuz pitao nedavno.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

"Ovo je istorijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Deca su zabrinuta, mene je Javaz pitao skoro: ''Mama, hoćete li ti i tata biti u redu?''. Mi moramo da deci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom i da će ovo dugo trajati. Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas. Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako", otkrila je Emina.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track