OVAKO IZGLEDA KUĆA DARKA LAZIĆA U BRESTAČU! Sve po njegovom i Marininom ukusu: A evo kako se SLAŽU u izolaciji (FOTO)
Foto: ATA Images

tu živi sa njegovoom verenicom

OVAKO IZGLEDA KUĆA DARKA LAZIĆA U BRESTAČU! Sve po njegovom i Marininom ukusu: A evo kako se SLAŽU u izolaciji (FOTO)

Stars -

Darko Lazić je u rodnom Brestaču, u kojoj on sada živi sa svojom izabranicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem. Darko je otkrio kako izgleda njegov život u vanrednim okolnostima, ali i kako se slaže sa svojom verenicom.

foto: Printscreen/Premijera

"Mi smo uglavnom kući i poštujemo zakon. Igramo karte i društvene igre, sedimo preko dana u dvorištu i tako. Radovi oko kuće su u toku", kaže na početku razgovora Darko i otkriva kako se oseća nakon operacije smanjenja želuca.

foto: Printscreen/Premijera

"Oslabio sam 48 kilograma za manje od tri meseca i osećam se nikad bolje, dosta lakše se krećem i noga me manje boli. I meni je bilo teško na početku, a što se tiče Indi, uz nju sam i držim joj palčeve, ona je jaka žena, izboriće se ona sa tim", rekao je folker u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' i otkrio da li dolazi do svađa sa Marinom sada kad su u izolaciji.

foto: Printscreen/Instagram

"Mi se uvek slažemo stvarno dobro, i niti se svađamo, niti se prepiremo. Uglavnom nađemo zajednički jezik, kao što smo ga otpočetka našli. Ide nam super i ona je stvarno najbolja. Aleksej je mamin sin, on je onako jedno dobro dete i sa njim nikad nije dosadno. Ne smem da kažem zbog čega me žena opominje" kaže Lazić.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track