RADILA JE GNUSNE STVARI! OŽENJENOM JE SLALA GAĆE, A OD SLOBODNOG ODVAJA ĆERKU: Kija Kockar bez dlake na jeziku o ANABELI
Foto: Damir Dervišagić

ŠOKIRANA

RADILA JE GNUSNE STVARI! OŽENJENOM JE SLALA GAĆE, A OD SLOBODNOG ODVAJA ĆERKU: Kija Kockar bez dlake na jeziku o ANABELI

Stars -

Kristina Kija Kockar progovorila je o Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju, a rekla je da je Luna nije prebolela, kao i da njena majka nije prebolela Slobu.

Kako Kija kaže, bivši suprug joj se ne javlja, a mučno joj je da gleda rijaliti.

foto: Printscreen/Instagram

"Ponašanje prema ćerki je užasno, da ona za nju govori da je kučka... Katastrofa mi je to. Gagi je nasilnik, Luna je katastrofa, svi ukupno su oštećeni u svakom smislu. Ovo im nije trebalo. Ne mogu da se dogovore ko je kriv i da li im je neko namestio, postalo je srdanje sa nacijom, ali na kraju - sami su to birali. Anabela se pravi da je svetica. Svoj otrov koji hoćeš da izbaciš, ne treba da radiš to drugim ljudima", rekla je Kija, pa dodala:

"Odvajaš ćerku od slobodnog muškarca, a podržavala si što ima s*ks sa oženjenim. On je mnogo bolji od ovog prethodnog. Činila je gnusne stvari meni, koje se nisu videle."

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Prinstcreen/ Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja