ACA LUKAS ODGOVARA NA PROZIVKE: Mogao sam i da podrigujem a vi mi pljunite pod prozor!
Foto: Nemanja Nikolić

Oštar

ACA LUKAS ODGOVARA NA PROZIVKE: Mogao sam i da podrigujem a vi mi pljunite pod prozor!

Stars -

On je ponosan Folker se našao na udaru hejtera koji su ga optužili da je
loše pevao na koncertu koji je pre dva dana upriličio na svojoj terasi

Aca Lukas održao je solistički koncert u ponedeljak veče za komšije na terasi svoga stana na Voždovcu, pa se zbog toga našao na udaru pojedinaca koji su ga optužili da loše peva.

foto: Nemanja Nikolić

Osim komšiluka, koji je pratio nastup sa svojih balkon i prozora, Lukasa su imali priliku da vide i čuju i fanovi koji ne žive u njegovoj blizini, i to u direktnom prenosu na televiziji Toksik, Kurirovom portalu i njegovom Instagram profilu.

Iako je većina podržala ovaj pevačev gest, bilo je i onih koji su želeli da umanje značaj ovoga što je Lukas učinio za svoj narod. Svima njima je odgovorio u svom stilu: - Hejteri, u pravu ste bili. Malo sam promukao, ali ja nisam ni morao da pevam. Mogao sam i da podrigujem. A znate šta vi možete? Pošto vam ne bih dao ni da mi pop.... Možete da mi pljunete pod prozor, pod uslovom da možete da dobacite, a da se ne ubljuvate sopstvenom pljucom. Mrš, go*nari, ja sam vaša noćna mora - napisao je Lukas u prvom obraćanju na društvenoj mreži.

foto: Nemanja Nikolić

Nakon toga je objavio fotografiju Beogradskog pobednika sa Kalemegdana i zahvalio se svim ljudima koji su preko pratili prenos uživo: - Ja bih da nikoga ne izostavim i hvala ljudima širom sveta. Srećan sam što sam imao priliku da učestvujem u našoj pobedi. Dopadam se nekome, nekome ne. Ali pobedu priznajem svakome! Zato, gospodo hejteri, moraćete ovoga puta da priznate našu pobedu, pa se onda vratite u svoje jazbine i da konačno počnete da hejtujete ono što stvarno treba. Počnite da mrzite sebe, a mi u našoj pobedi i vas volimo jer, iako znamo koliko smo jaki i pametni, zamislite koliko nam to potvrđujete kada izmigoljite iz svojih rupa vi tako jadni, nemoćni i tupavi. Još jednom pobedićemo sve što nam je na putu muzikom i ljubavlju - napisao je Lukas.

Podrška Viki je moj najdraži gledalac

Lukasov koncert na terasi za komšiluk podržale su brojne javne ličnosti. Maja Berović je na društvenim mrežama objavila snimak kako zvuči njihov duet kada ona nije tu. I fudbaler Nemanja Matić je pratio prenos i na društvenim mrežama podržao Vuksanovićevu ideju. Ipak, najverniji gledalac bila je Acina ćerka Viktorija. - Moj najdraži gledalac. Moja ljubav! Naravno, ostali najdraži su bili prisutni. Viki ljubav! - napisao je Lukas i objavio fotku kako ćerka prati njegov koncert.

foto: Instagram
foto: Instagram, Damir Dervišagić
foto: Instagram, Beta/Branislav Božić

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track