MOJ DEDA JE ZLOSTAVLJAO MOJU BAKU CEO ŽIVOT: Kija iznela PORODIČNU TAJNU koju niko nije ZNAO! Nije zaobišla ni Slobu
Foto: Damir Dervišagić, Đorđe Bukvić

haos

MOJ DEDA JE ZLOSTAVLJAO MOJU BAKU CEO ŽIVOT: Kija iznela PORODIČNU TAJNU koju niko nije ZNAO! Nije zaobišla ni Slobu

Stars -

Kristina Kija Kockar je nedavno istakla da osuđuje nasilje Gagija Đoganija nad Anabelom, ali da to nije izgovor za Lunino ponašalje i postupke. Ona je dodala da je i u njenoj porodici postojao slučaj porodičnog nasilja, ali da njena majka, tetka i ujak to ne koriste kao izgovor sa svoje postupke.

foto: Printscreen/Ami G

"Moj deda je zlostavljao moju baku ceo život, pa moja mama, tetka i ujak nisu to uzimali kao izgovor da drugima čine zlo, a i te kako su patili i živeli pored toga nasilja i u velikom siromaštvu. To ih je samo navelo da budu bolji ljudi", rekla je Kija.

Osim toga, Kija je istakla kako bi Sloba Radanović trebalo da se uključi u celu situaciju, budući da njega smatra za glavnog krivca nakon prve sezone Zadruge.

foto: Damir Dervišagić, Đorđe Bukvić

"Što se tiče Slobodana, te gaće su simbol svih tih grotesknih stvari između njihove dve porodice u tom trenutku. Gledali ste. Ovi sad unutra mi se svi skupa gade, a Slobodan je postao samo predmet sprdnje mojih prijatelja i mene. On više nije Balvan. On je ameba, mikroskopom vidljiva životinjica koja stalno menja svoj oblik, jednoćelijski organizam. Ženskog roda.", rekla je Kija.

Kurir.rs / IDJTV / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track