BILA VAN SEBE I SPREMALA SE DA ODE IZ BEOGRADA! Evo zašto je Severina prekršila policijski čas, a sve ima veze sa sinim
Foto: Profimedia, ATA images

Oglasio se PR

BILA VAN SEBE I SPREMALA SE DA ODE IZ BEOGRADA! Evo zašto je Severina prekršila policijski čas, a sve ima veze sa sinim

Stars -

Severina Kojić privedena je u Beogradu zbog kršenja policijskog časa, po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biće procesuirana u. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa predviđena je novčana kazna od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko bude ponovila ovaj prekršaj čeka je kazna zatvora.

Ovim povodom oglasio se pevačicin pi-ar.

- Severina se večeras pakovala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom času. Priznaće prekršaj i platiće novčanu kaznu. Nakon mesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, juče je, nakon 32 dana, pre povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije verovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dete, opsturirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mesec dana - izjavio je za Alo! PR menadžer Severine Kojić Davor Grgin.

Podsetimo, pevačica Severina Kojić zaustavljena je u sredu oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu.

foto: ATAImages/ Antonio Ahel

kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja