OVAKO SAD IZGLEDA JEDAN DAN U ŽIVOTU JELENE ROZGE! Ovo joj je lek za dušu, a ON joj ne napušta stranu!
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

OVAKO SAD IZGLEDA JEDAN DAN U ŽIVOTU JELENE ROZGE! Ovo joj je lek za dušu, a ON joj ne napušta stranu!

Stars -

Jelena Rozga sve svoje vreme trenutno provodi kod kuće sa psom Ringom, koji joj ne napušta stranu. Vanredno stanje prolazi joj u pesmi i kuvanju, ali i telefonskim razgovorima sa dragim ljudima. "Čujem se svakodnevno sa puno svojih prijatelja, ima tu i pesme i, što je najvažnije, puno smeha, jer je to najbolji lek za dušu", počela je Jelena razgovor.

"Kao i svi, prilagodila sam se novonastaloj situaciji. Ja sam inače kućni tip i volim da budem u svom domu. Međutim, posao mi je takav da je često iziskivao putovanja. Sada sam kod kuće i najviše mi fale koncerti i druženja s publikom. Naravno, fale mi i prijatelji, roditelji, izlasci, ali se trudim da budem u kontaktu sa svima", istakla je pevačica.

Na pitanje da li je sada naučila da kuva sva jela, Jelena je kroz osmeh odgovorila:

"Što se mora, nije teško! Čim ustanem ujutro, pustim neki muzički kanal i ceo dan slušam muziku, uz koju je sve lakše, pa i kuvanje."

"Ringo je verujem najsrećniji jer sam sada 24/7 sa njim. Ne odvaja se od mene", dodala je ona.

"Kao što sam već rekla, muzika je najbolji lek za sve i spaja nas. S druge strane, sada mi je više nego ikada drago što postoji Instagram i tako mogu da budem bliža sa ljudima koji vole moju muziku", zaključila je Jelena.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja