JOKSIMOVIĆEV KUM JE S OVIM SIMPTOMIMA PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasila se žena: Lekari čine SVE što je u njihovoj MOĆI!
Foto: Marina Lopičić

lavovski se bori protiv korone

JOKSIMOVIĆEV KUM JE S OVIM SIMPTOMIMA PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasila se žena: Lekari čine SVE što je u njihovoj MOĆI!

Stars -

Bane Obradović, kum i menadžer pevača Željka Joksimovića, oboleo je od koronavirusa, a kako ovih dana kolaju brojne zabrinjavajuće informacije o njegovom stanju, žena Jovana se oglasila pa postavila stvari na svoje mesto.

"Bane je već dvanaesti dan na lečenju i jeste bio kritično. U bolnicu je primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila, sa potvrđenim virusom. Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas", počela je ona.

foto: Marina Lopičić

"Najbolja stvar u celoj priči je to što on nije završio na respiratoru. Istina je da je sve vreme bio na kiseoniku, ali na respiratoru nije bio. Pričati o procentima rada njegovih pluća su proizvoljne informacije i ja sam prvi put u životu pristala da pričam za medije i da vam dam izjavu prvenstveno iz tih razloga. S obzirom da se radi o njegovom životu i zdravlju i iz poštovanja prema svim ljudima koji ovih dana zovu, kao i onima koji ga vole i poštuju, mislim da je bilo korektno da kažem da to nije tačna informacija. Nikada ni jedan lekar nam nije rekao da se radi o procentima koji se pominju", otkrila je Banetova supruga.

Ono što je najbitnija i najlepša vest je da je Obradović danas prebačen na poluintenzivnu negu - što znači da postoji mali pomak, koji daje nadu da će sve biti kako treba.

"Ja sam juče pričala sa doktorkom koja je bila u smeni i ona mi je rekla da postoji mali pomak u lečenju, ali da je taj mali pomak, ali da je to još malo i nedovoljno da kažemo da je to onako kako bi mi voleli. Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Dali su svoj maksimum i upotrebili su sve što im je dozvoljeno u lečenju da mu pomognu i da tok lečenja krene u boljem pravcu i moram ispred porodice da im se zahvalim za to", zaključuje Jovana.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, M.G/Informer/SrbijaDanas/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track