SLAVICA ĆUKTERAŠ NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Evo šta kaže o svemu što joj je BIVŠI BRANIO: OVO je prava ISTINA!
Foto: ATA Images

NEMA ŠTA DA KRIJE

SLAVICA ĆUKTERAŠ NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Evo šta kaže o svemu što joj je BIVŠI BRANIO: OVO je prava ISTINA!

Stars -

Slavica Ćukteraš pre oko godinu dana stavila je tačku na brak sa golmanom Vladimirom Avramovim, a sada i nikad iskrenije progovorila o ljubavnom životu. Kako je pevačica istakla, ne želi da srlja iz veze u vezu iako je okružena udvaračima, a zatim se dotakla i izvesnih sankcija bivšeg koju su, kako se jednom prilikom navodilo u domaćim medijima, bili razlog za njihov razlaz.

"Kada se pronađe neko vredan moje pažnje, to će se već čuti", počela je ona, pa nastavila: "Ma, kakvi udvarači, beži, molim te, nema toga kod mene (smeh). Stižu svakakve poruke, inboks mi je pun, ali ja to i ne gledam, osim ako ne želim da se dobro nasmejem."

Šuškalo se da je uzrok njenog razvoda bio to što joj je bivši suprug branio da se bavi pevanjem i da nastupa. Slavica to, pak, izričito negira.

"Jao, ne! Ovo pitanje sam toliko puta čula u životu i svaki put imam istu reakciju - prevrnem očima. To je notorna glupost, stvarno, ja sam bila ta koja je želela da se posveti porodici, suprugu, detetu kome je trebala majka. Naravno, ne osuđujem žene koje se vrate brzo poslu, taman posla, nemamo svi mogućnost da ne radimo, ja sam je imala. I tu je kraj priče", objasnila je ona.

Dok traje vanredno stanje u našoj zemlji, Slavica provodi vreme kod kuće sa ćerkom Viktorijom, baš kako nalažu nadležni organi.

"Naravno da ovo utiče finansijski na sve nas koji se bavimo muzikom, ali dobro, šta je - tu je, bitno je da smo zdravi. Meni je žao jer sam se tek zahuktala, krenuli smo jako sa nastupima, a sad je sve to stopirano, ali provodićemo se ponovo, obećavam."

Slavičine fotografjie na društvenim mrežama, a na kojima je provokativna dižu prašinu u javnosti.

"Je l' mi oni plaćaju internet? (smeh). Mogu da radim šta hoću, slobodna sam žena, nikome ne polažem račune. Ne radim ništa što ne rade drugi, samo sam ja javna ličnost, pa može svako da mi sudi. A nisam primetila da se ljudima ne sviđa, lajkovi pršte. Ponosna sam na godine, izgled, pa što da na pokažem", zaključuje pevačica.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track