vaskršnje radosti

UDATA ZA ŠEIKA, A VASKRS SLAVI KO PRAVA SRPKINJA! Njena ČUVARKUĆA je najcrvenija, a ovako su POZNATE dame ofarbale jaja

Stars -

Na Veliki petak se farbaju jaja za najradosniji hrišćanski praznijk Vaskrs. Tako i poznate ličnosti na Veliki petak boje jaja.

Neke od njih među prvima su požurile da pripreme i svoju prazničnu trpezu i time se pohvalile na svojim društvenim mrežama.

Među prvima je i Jelena bin Drain, koja je udata za šeika i živi u Dubaiju, ali uvek slavi i proslavlja sve pravoslavne praznike, pa je tako i na ovaj Veliki petak ofarbala jaja. Jelena Bin Drai od rodnog grada udaljena je više od pet hiljada kilometara, ali to je nikako ne sprečava da Vaskrs proslavi kao da je u Srbiji! Njen suprug, šeik Said Bin Drai, kao i njihova deca Asija, Hilal i Hamdan znaju sve običaje.

foto: Printscreen/Instagram

Posebno je bila ponosna kako joj je ispala čuvarkuća.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Indira Radić pokazala je Instagramu kako je ofarbala uskršnja jaja, a potom i kako je dekorisala svoj dom, koji odiše prazničnom atmosferom.

Vredna je bila i Kija Kockar koju su fanovi pohvalili da je veoma talentovana i da je predivno obojila jaja.

Glumica Tamara Dragičević praznik provodi sa svojom porodicom daleko od gradske vreve, a svoja jaja ofarbala je pre svih - na Veliki četvrtak.

foto: Printscreen/Instagram

Rijaliti učesnici Aleksandri Subotić, koja je u drugom stanju, u farbanju jaja pomogla je ćerka i ponosno je pokazala njenih ruku delo.

foto: Printscreen/Instagram

Manekenka i rijaliti učesnica Sara Trajanović je već sve dekorisala i oduševila svoje fanove.

foto: Printscreen/Instagram

I glumica Ivana Mihić je svima poželela blagosloven Veliki petak uz obarbana jaja.

foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Slagalice Marija Veljković okitila je drvce jajima i spremila se za Vaskrs, a njena korpica sa jajima je veoma zanimljiva i kreativna.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.ra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja