SVAKO IMA SVOJ ZADATAK OD DETINJSTVA: Milica Todorović priznala šta ona radi na Veliki petak i kako će provesti VASKRS
Foto: Dragan Kadić

NAJSLAĐE ZA KRAJ

SVAKO IMA SVOJ ZADATAK OD DETINJSTVA: Milica Todorović priznala šta ona radi na Veliki petak i kako će provesti VASKRS

Stars -

Ove godine, Milica Todorović Vaskrs će provesti sa svojom porodicom u Kruševcu, gde je već mesec dana, otkako je počelo vanredno stanje. Pevačica kaže da u njihovoj kući na ovaj praznik svako ima svoju ulogu, pa je tako ona zadužena da uskršnjim jajima da sjaj!

Pored toga, Milica nam je opisala koje tradicija i običaje poštuju, ali je otkrila da ove godine neće biti prejedanja, jer je na posebnopj ishrani.

Kako ćeš provesti Vaskršnje praznike?

- Ove godine, Vaskršnje praznike ću provesti sa porodicom, u Kruševcu, i jako sam srećna. Porodičan Uskrs, kao u detinjstvu, mnogo smeha, muzike, dobre energije i sjajne klope i naravno, borba ko će biti pobednik u tucanju jajima.

foto: ATA Images

Da li farbaš jaja ili to prepuštaš mami?

- U našoj porodici, od detinjstva, svako ima neki zadatak, kako bismo svi učestvovali i dali doprinos farbanju ili trpezi. Moj zadatak je, do sada, bio da na kraju, dam jajima "fajnl tač" - umočim vatu u ulje i premažem sva jaja kako bi imala sjaj. Ove godine ću i crtati po njima, mešaću boje pri kuvanju, pa kako ispadne.

Šta mora da se nađe na tvojoj trpezi za praznike?

- Svi volimo da jedemo, tako da će trpeza biti raznolika, ali pošto sam na ishrani, imaću malo redukovane porcije i biće spremljene na poseban način. Nisam neka domaćica, ali kad se potrudim to ispadne baš dobro. Ove godine ću možda i malo eksperimentisati u kuhinji (ako mi mama dozvoli).

Koje običaje poštuješ, šta obavezno radiš na Vaskrs?

- Ustajem rano, tucamo se jajima (to uglavnom prođe urnebesno jer se uvek ljuti onaj ko gubi), doručkujemo zajedno, pričamo, pevamo... Iskoristila bih ovu priliku da svim čitaocima Kurira poželim da budu zdravi i na okupu.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/ J. Stuparušić, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track