BILJANA DRAGOJEVIĆ PRAZNIK PROVODI BEZ DAVIDA I DEJANA: Čestitala Subotićevoj PRINOVU, pa pomenula SNAJKU DALILU!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BILJANA DRAGOJEVIĆ PRAZNIK PROVODI BEZ DAVIDA I DEJANA: Čestitala Subotićevoj PRINOVU, pa pomenula SNAJKU DALILU!

Stars -

Biljana Dragojević, majka rijaliti učesnika Dejana i Davida otkrila je kako vreme provodi u karantinu, pa pomenula sve ono što mnoge zanima.

Majka Dragojevića prvo je priznala kako joj prolazi vreme u karantinu.

foto: Printscreen Pink

"Vreme provodimo kod kuće u karantinu, kao i svi. Gledamo televizor i igramo karte. Izolovanost je dobra jer imam vremena da sredim dvorište, neometano popijem kafu i uživam. Na te užitke smo se usmerili dok smo zaključani", kaže Biljana, pa nastavlja priču o Vaskrsu:

"Šta da vam kažem ja pravim i jedan i drugi Uskrs i Božić. Tako da sam i za prošli vikend za katolički ofarbala jaja. Bili smo u krugu porodice. Uskrs sam proslavila u kući kao nikada do sad sa mojim suprugom, mamom i mojom ćerkom."

Biljana sada prati rijaliti, gde se njen sin nalazi sa devojkom Anom Korać.

"Ana bi trebalo da se distancira od Janjuša kao što jeste. Vidim da je svi nešto napadaju zbog prethodne "Zadruge" da bi iznervirali Davida. Njega to ne treba da dotiče šta je nekada bilo. Neki su ih osudili, neki podržali, ali njih dvoje bez obzira šta drugi kažu i misle i dalje uživaju u svojoj ljubavi", priča Dragojevićka.

foto: Printscreen/Instagram

Biljana nam je otkrila da li planira da izmiri braću Davida i Dejana, kao i šta će se dogoditi sa njenim odnosom sa mlađim sinom i snajom Dalilom.

"Za svoju decu sam stalno tu! Neću da vršim pritisak kad je bilo normalno 20 godina zašto ne bi bilo i sad. Kad izađu sešćemo svi zajedno i pričati - neću vršiti pritisak. Za Dejana i Dalilu sam tu kad budu želeli da me vide mogu slobodno, videćemo sta će dalje biti", rekla je majka rijaliti-zvezda.

Dragojevićeva se u Aleksandru Subotić razočarala, jer kako kaže, imale su korektan odnos.

"Takvim ponašanjem je baš povredila mene i moju porodicu. Nije se nikad javno obratila i rekla da je lagala samo da bi povredila Davida. Sve je tako ostalo nedorečeno u javnosti. Ako misli da ne treba da se izvini neka ide njoj na čast. Čula sam da je trudna drago mi je zbog toga. Neka joj je sa srećom! Svako sebi nađe osobu koja joj odgovara", zaključila je Biljana Dragojević.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track