ANA BEKUTA I MILUTIN MRKONJIĆ SE UKLJUČILI UŽIVO: Bilo je i težih TRENUTAKA za ovaj narod, i ovo ćemo PREŽIVETI!
Foto: Printscreen/Prva TV

otkazali sva putovanja do jeseni

ANA BEKUTA I MILUTIN MRKONJIĆ SE UKLJUČILI UŽIVO: Bilo je i težih TRENUTAKA za ovaj narod, i ovo ćemo PREŽIVETI!

Stars -

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić su se uključili uživo u program i izjavili da je bilo i težih dana za ovu zemlju i da ćemo ovo preživeti.

foto: Printscreen/Youtube

Prokomentarisla je situaciju vezanu za koronavirus i vanredno stanje.

"Ja ne izlazim, čuvam sebe i druge. Tu sam sa Milutinom pridržavam se svih saveta nadležnih lica. Naravno da mi nedostaju prijatelji, kolege, kao i deca, ali izdržaću", rekla je Ana i dodala da naš narod brzo zaboravlja ružne stvari, a tako će biti i sa ovim vanrednim stanjem.

Ipak, ona smatra da se ne treba opuštati i da nakon svega, kada sve prođe treba nastaviti sa merama predostrožnosti.

foto: Printscreen/ Prva tv

"Ja odlažem sva putovanja do jeseni, ne treba tražiti đavola, poznato je koliko virusa vreba u avionima i vozovima. Otkazala sam sva putovanja i kada ovo prođe i dalje ću nositi masek i rukavice jer želim da se zaštitim. Apslolutno se pridržavam svih saveta nadležnih i pridržavaću se" rekla je Ana, a onda se uključio se i Mrkonjić.

foto: Printscreen/Prva TV

"Meni ovo pada lako, ja sam bio profesionalno dugo u karantinima, bilo je i težih trenutaka za ovaj narod, bombardovanje je bilo teže, ali preživeli smo i ovo ćemo preživeti. Samo disciplina i optimizam i pobeđujemo koronu. Ovaj narod ima tu snagu", rekao je Milutin, a onda je Ana zapevala jedan od svojih hitova.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track