Veselo

SVE SKROMNO NA VASKRS! Vesna Đogani obojila JAJA i otkrila kakav im je HAOS u stanu a ovo joj je ZADNJA RUPA NA SVIRALI

Stars -

Vesna Đogani iskreno je ispričala da se u njenom domu ove godine Uskrs proslavlja skromnije nego ranije.

Pevačica je na Veliki petak ofarbala jaja, a u tome su joj pomagali ćerka i sin.

- Ove godine je sve skromnije s obzirom na to da smo u karantinu već mesec dana. Počeo je policijski čas koji će trajati do utorka, tako da nećemo ići nigde, niti će nam bilo ko dolaziti. Veliki problem je ove godine bio i pronaći jaja. Ja sam navikla da preko 50 jaja ofarbam, ovaj put je to skromnije. To je u redu. Mirno je sve, mirno jutro. Uglavnom sam svih ovih godina farbala jaja četvrtkom, zato što bih uglavnom petkom i subotom radila. Ove godine je to izuzetak zbog cele ove situacije - ispričala je Vesn.

foto: Printscreen

Ona je dodala da je sa Đoletom i decom tokom jučerašnjeg dana iskoristila priliku da malo prošeta, pre policijskog časa, kao i da tokom ovih dana planiraju porodično sređivanje stana.

foto: Printscreen

- Atmosfera je skroz simpatična. Veselo je kod nas, malo haos, malo jurnjava po kući. Iskoristili smo do pet sati da se prošetamo, napravila sam veoma ukusan ručak, za večeru ćemo naručiti neku hranu i odmoriti se do utorka. U planu nam je da očistimo terasu i sredimo sve po kući, stvari koje smo do sada zaobilazili, imamo dve, tri fioke, koje su nam poslednja rupa na svirali - rekla je Vesna.

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja