HTELA JE DA UKALJA MOJU ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani ne da više na SEBE i neće da ĆUTI! OTKRILA SVE!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

JA SAM PRE SVEGA NEČIJA MAJKA, DRUGARICA, SESTRA

HTELA JE DA UKALJA MOJU ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani ne da više na SEBE i neće da ĆUTI! OTKRILA SVE!

Stars -

Pevačica Vesna Đogani nedavno se našla na meti Anabele, koja ju je izvređala u Zadruzi, gde je pričala kako je Slađa Delibašić Đoletovu suprugu pokupila ispod mosta.

Anabela je svojom izjavom pokušala da naruši mir u pevačicinom domu, ali i da ukalja njeno ime i rad. Vesna je istakla da Anabela nije uspela u tome, a onda je otkrila kako je saznala šta je pričala u rijalitiju.

Do sada se nije oglašavala povodom priče, jer nije želela da pominje Anabelu i Lunu, ali je jako ponosna na podršku koju je dobila sa svih strana.

Ja sam Vesna Djogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe,nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam.Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi... Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo.

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

- Iz cele ove situacije, pokušali su da me uvuku u dramu. Ja nisam reagovala na to, mnogo mi znači podrška moje publike. Prvo mi znači podrška moje porodice, onda prijatelja i fanova. Ja znam da me publika voli, ali u ovoj količini sada tek vidim da sam mnogo bogata javna ličnost. Bogatstvo nije samo u parama i nikada se, po mom mišljenju, neće meriti tako. Bogatstvo je to što je ova drama izazvala reakciju kod običnog naroda, moje publike da mi pišu ogromne romane, poruke podrške, ljubavi, da bukvalno svi stoje na mojoj strani - objasnila je ona.

- Pokušavam da ne budem deo te drame. Uspela sam da se nekako izvučem i ne uplićem previše. I da odbranim svoju čast, pošto je namera bila da se ukaljaju moja čast i obraz. Ja to stvarno ne dam. Ne komentarišem nikoga, ali ne želim da o meni neko širi laži - kazala je pevačica i zaključila:

- Mislim da je porodica jako važna kao temelj ako želite da se bavite ovim poslom. Iako sam javna ličnost, ja sam pre svega nečija majka, drugarica, sestra. Ne treba da se zaboravi da je porodica uvek tu. Ja kada završim svoje koncerte i posao, upravo se vraćam u svoj dom, kod svojih najbližih.

foto: Printscreen/Youtube

kurir.rs/IDJTV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track