ANU KOKIĆ SAMO JEDNO TEŠI! Praznuje sa ćerkama, sestrom i majkom, ali evo ko joj ipak NEDOSTAJE: Pevačica priznala SVE!
Foto: Printscreen/Premijera

otvorila dušu

ANU KOKIĆ SAMO JEDNO TEŠI! Praznuje sa ćerkama, sestrom i majkom, ali evo ko joj ipak NEDOSTAJE: Pevačica priznala SVE!

Stars -

Ana Kokić sve vreme u karantinu provodi u ženskom društvu - sa svojim ćerkama, sestrom i majkom. Međutim, iako joj sama izolacija ne pada teško, volela bi kada bi mogla na Vaskrs da vidi i još neke drage ljude. Ipak, kako poručuje, slavlja i okupljanja će biti, a sada je najvažnije ostati disciplinovan, kao i zahvalan.

"Ništa nije slučajno. Možda nam se sve ovo dešava kako bismo shvatili da su najvrednije one stvari koje se novcem ne mogu kupiti", objašnjava pevačica.

"Cenite slobodu, zdravlje, ljubav, prijateljstvo, prirodu, vazduh... Sve ono što se podrazumeva u stvari je razlog da svakodnevno budemo zahvalni na tome što to imamo i da malo više to cenimo", dodala je ona.

"Žao mi je što ga neću provesti sa svim dragim ljudima, ali teši me činjenica da su svi zdravi i da su dobro, a povoda za druženje i slavlja će biti. Meni je trenutno jedino važno da sam sa svojom porodicom, da smo svi na okupu, da smo dobro raspoloženi i da ni ove godine neće izostati takmičenje u kucanju jajima", rekla je ona kroz smeh pa dodala da su ćerke, predvođene njenim idejama, bile glavne u kreiranju uskršnjih jaja.

"Devojčice su preuzele tu obavezu jer uživaju u farbanju i ukrašavanju jaja. Ove godine nam je tema bila ovo što nam se dešava pa smo naslikale jaja sa maskama", ispričala je kreativna pevačica koja dodaje da jedva čeka da se situacija oko koronavirusa smiri, kako bismo svi nastavili normalno da živimo.

"U svemu je najvažnija sposobnost da što pre prihvatimo novonastalu situaciju i prilagodimo se, jer jedino tako možemo brže i bolje da se organizujemo i lakše prebrodimo teške trenutke. Nas nije napustio optimizam. Zdravi smo, zajedno smo u svom domu, pravimo planove za budućnost i svakodnevno se bavimo raznim kreativnim stvarima", zaključila je Kokićeva.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track