DUGO SAM SE PREMIŠLJALA I LOMILA U SEBI: Milica Pavlović će ovako proslaviti Uskrs, a onda se setila OVOGA iz detinjstva
Foto: ATA Images

bez porodice ove godine

DUGO SAM SE PREMIŠLJALA I LOMILA U SEBI: Milica Pavlović će ovako proslaviti Uskrs, a onda se setila OVOGA iz detinjstva

Stars -

Milica Pavlović najradosniji hrišćanski praznik Uskrs proslaviće u svom stanu u Beogradu uz čašu vina i poziv najmilijima.

foto: Printscreen/Premijera

Teško joj pada što neće biti sa bakom i dekom na praznik kada su sve porodice na okupu, ali ona smatra da je tako najbolje.

"Dugo sam se premišljala i lomila u sebi da li ići na jug za Uskrs ili ne. Ne zato što smatram da sam jača od ovog virusa, već zato što tradicionalno svake godine taj praznik slavimo u krugu porodice upravo na selu. Kako zaista poštujem sve mere koje vlast nalaže u ovoj situaciji i slušam šta je preporučljivo, a šta ne, a činjenica je da najstariji u mojoj porodici imaju 83 i 84 godine i da pripadaju onoj ugroženoj grupi ljudi, odlučila sam, pre svega zbog njihovog zdravlja, da Uskrs ovog puta proslavim sama u Beogradu. Teško mi pada to, priznajem, ali sam sigurna da ćemo mi to sve nadoknaditi čim se sve bude vratilo u normalu" priča Milica i otkriva kako će izgledati Uskrs u njenom domu u srpskoj prestonici.

foto: Printscreen/Premijera

"Biću na video-pozivu sa svojom porodicom i prijateljima, poručiću neke lepe slatkiše, klopu, slušati dobru muziku, popiti koju čašu vina i poželeti da se što pre ova nimalo prijatna i ružna epizoda završi" kaže lepa pevačica.

Milica se prisetila kako je kao devojčica sa bakom i dekom na selu slavila Uskrs.

"Oduvek sam volela Uskrs. Kuća bi mirisala na sveže ubrano cveće iz bašte, jaja i bogata trpeza na stolu, a pre svega toga bi se išlo u crkvu na pričest. Druženje sa komšijama, odmeravanje snaga u kuckanju jajima, zna tu da dođe i do haosa kada se sukobe generacije i različita mišljenja, ali sve to i čini porodicu, zar ne (smeh)."

Kurir.rs / Blic / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track