SLOBA OTKRIO KOLIKO MU JE TEŠKO BEZ OCA: Ovo je prvi Uskrs bez njega, mnogo je voleo ovaj praznik!
Foto: ATA Images

Pevača obuzela sećanja

SLOBA OTKRIO KOLIKO MU JE TEŠKO BEZ OCA: Ovo je prvi Uskrs bez njega, mnogo je voleo ovaj praznik!

Stars -

Sloba Radanović otvorio nam je otkrio kako izgleda Uskrs u njegovoj porodici, te se pohvalio i jajima, koja su mu ove godine sjajno ispala.

#slobaradanovic @slobaradanovic

A post shared by ???????? ????????ć (@slobodan_sloba_radanovic) on

"Vaskrs u našem domu izgleda tradicionalno. Porodica je na okupu, tu je ručak i pozitivna atmosfera. Odmeravamo snage jaja i radujemo se Hristovom vaskrsenju", kaže Sloba i otkriva koji običaj najviše voli kada je u pitanju ovaj praznik.

foto: Printscreen/Instagram

"Obožavam miris tamjana, tako da volim da kadim kuću i kućište, ne samo na Vaskrs, nego vrlo često, ali s obzirom na to da sam ostao dete zarobljeno u telu čoveka, naravno da volim i tucanje jajima i kada izaberem najjače jaje, pa ih sve pobedim."

Ovo je prvi Uskrs koji će porodica Radanović proslaviti bez Slobinog oca Dušana, a pevač nije mogao a da se ne priseti pokojnog oca, te je sa tugom u glasu rekao kako će se na ovaj dan uvek sećati njega, koji je obožavao Uskrs i Veliki petak.

"Najlepša sećanja su vezana za oca, jer je on mnogo voleo da farba jaja i bio bi preponosan kada bi mu lepo uspela i nedelju dana bi pričao otome. Ovo je prvi Vaskrs bez njega, ali kao da je sa nama", rekao je Sloba.

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track