SANDRA REŠIĆ OTVORILA VRATA SVOG DOMA NA VASKRS: Sve se šareni na njenom stolu, a evo s kim provodi VELIKI PRAZNIK! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

VESELO

SANDRA REŠIĆ OTVORILA VRATA SVOG DOMA NA VASKRS: Sve se šareni na njenom stolu, a evo s kim provodi VELIKI PRAZNIK! FOTO

Stars -

Sandra Rešić kaže da je za nju Vaskrs poseban praznik, a otkrila je kako ga slavi sa majkom svake godine.

Ona je otkrila na koji način je ofarbala jaja.

"Jaja farbamo prirodnim bojama, ali ih kasnije ukrašavamo nekim sitnicama, lepljivim trakicama, lakom za nokte, izmišljamo svakakve drangulije, kako bi jaja izgledala, nekako, veselo. Volim sve boje, ali jedna je uvek je posebna: zelena. Nekako volim tu boju, a i među nama, najbolje mi ta boja ispadne (smeh)", priča Sandra.

foto: Printscreen/Instagram

Popularna pevačica otkriva da se dešavalo da je praznike provodila radno i mimo porodičnog doma kada je imala nastupe. Ona tvrdi kako joj ništa posebno ove godine posebno neće nedostajati jer je u toplini svog doma.

"Osim što sa dragim ljudima, neću uspeti da se kuckam, donesem u goste ili dobijem jaja i sitne poklone, ni po čemu se neće razlikovati ovaj dan. Važno je da sam u svom domu, da ćemo biti zajedno, čak i neka je preko video poziva. Ali važno je da sve ovo prođe, pa da se nakon ove grozne epidemije, malo osvestimo i posvetimo jedni drugima", zaključuje Sandra Rešić.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track