POZNATI U SRBIJI NE ŽALE EVRA NA LUKS SATOVE: Dijamanti, zlato, sve ekskluzivno! Evo ko nosi NAJSKUPLJI! (FOTO)
Foto: ATA Images

PUNO KOŠTA

POZNATI U SRBIJI NE ŽALE EVRA NA LUKS SATOVE: Dijamanti, zlato, sve ekskluzivno! Evo ko nosi NAJSKUPLJI! (FOTO)

Stars -

Poznate ličnosti u Srbiji najviše vole da se hvale skupocenim satovima.

Jedna Instagram stranica, otkrila je koliko koštaju satovi poznatih.

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji pod umetničkim imenom Baja Mali Knindža, nosi sat švajcarske marke koji ima dijamantsku oblogu. Ujedno ovaj sat je i vodootporan, a cena iznosi neverovatnih 5.000 evra.

Marija Šerifović takođe ne štedi kada su satovi u pitanju, te na svojoj ruci nosi sat švajcarske marke. Cena iznosi 8.000 evra.

Zorana Jovanović Zorannah u kolekciji poseduje najpoznatiji model švajcarske kompanije. Sat u komibinaciji plavo-crne boje kućišta dostiže cenu i do neverovatnih 11.800 evra.

Popularni reperi Jala Brat i Relja Popović nose isti sat kao i prethodne javne ličnosti. Jala Brat se odlučio za sat koji je izrađen od nerđajučeg čelika i žutog zlata sa dijamantskim časovnim markerima. Cena iznosi 14.350 evra.

Ni Relja ne zaostaje te se tako on odlučio za elegantnu verziju sata u kombinaciji čelika i osamnaestokaratnog žutog zlata. Cena modela iznosi 12.450 evra.

Ana Ivanović na svojoj ruci nosi najpoznatiji švajcarski brend satova. Izrađen je od čelika, a ujedno je i jedan od najtraženijih sportskih modela. Cena na tržištu iznosi 25.000 evra.

Luka Jović nosi model švajcarske marke koji je izdrađen u osamnaestokaratnom belom zlatu, a unutar kućišta se nalaze dijamanti. Cena sata iznosi neverovatnih 55.000 evra.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja