MILJANA KULIĆ SE VEĆ DVA PUTA TESTIRALA NA KORONU?! Sve priznala Nadeždi i Tomi, pa napravila HAOS! Ništa nije PREĆUTALA
Foto: Damir Dervišagić

šok

MILJANA KULIĆ SE VEĆ DVA PUTA TESTIRALA NA KORONU?! Sve priznala Nadeždi i Tomi, pa napravila HAOS! Ništa nije PREĆUTALA

Stars -

Miljana Kulić uključila se uživo putem Instagrama zajedno sa Nadeždom Biljić i Tomom Panićem, kada je progovorila o svom zdravstvenom stanju. Temperamentna Nišlijka otkrila je da je dobila upalu pluća pa da se uplašila od korone, te da je zato rešila da se testira čak dva puta, kako bi se osećala najsigurnoje. Ona je naglasila da je test bio negativan, pa nastavila o tome kako nije u kontaktu ni sa kim iz "Zadruge", nakon čega se veza prekinula.

S druge strane, u razgovoru, Miljana je pitala nekadašnju cimerku o nasledniku, jer ju je zanimalo na koga lilči. Ponosna majka na kraju razgovora održala je i kratak koncert iz kućnog karantina.

"Kako je sinčić?" pitala je Miljana.

"Ozbiljan šmeker", odgovorio je Toma.

"Na koga liči?" nastavila je Miksi.

"Na mene liči", kao iz topa odgovorio je Toma.

"Kad poraste ličiće na Nadeždu. Ko bi rekao da ćete biti zajedno i dobiti dete", rekla mu je tada Kulićeva, koja se onda požalila na upalu pluća.

foto: Damir Dervišagić

Miljana je kasnije u svom lajvu, govoreći o tome da je rešila iz korena promeni svoj život, posveti se sinu Željku i dovede svoju liniju do savršenstva, još jednom progovorila o svom zdravstvenom stanju. Ona je istakla kako je zbog svega što joj se u poslednje vreme izdešavalo, kao i velike količine stresa, dobila upalu pluća, jer joj je imunitet bio oslabljen.

Ona je dodala kako se iz straha dva puta vtestirala na koronu, kao i da je test bio negativan.

"Dva puta sam se testirala bila na koronu, mislila sam da je imam, hvala Bogu nije tako", ispričala je Miksi.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track